PLACE SHOWROOM

Förra veckan var jag hos min kära lilla Mitra på Place Showroom där hon är ansvarig för markandsföringen. Jag skulle dit för att prata om lite samarbeten!

Place Showroom har showroom i NY, L.A, Atlanta och Dallas. Place sitter inne på en massa grymma märken så som Lovers + Friends, Faithfull, Finders Keepers, Keepsake, J.O.A. Om dessa inte klingar bekant så spana in dom märkena, jag blev helt överlycklig när jag fick hum om dessa märken. Wow! Lovers + Friends är ett av mina nya favoritmärken. Place gör också en massa roliga events så det är så himla roligt och stort att Mitra är en del av dom nu, så grym!

Här nedan plockade jag ut några godingar. Ni minns den röda blusen med prickar och volanger jag bar i snöstormen? Se inlägget HÄR. Här nedan ser ni samma mönster fast på en klänning, hur söt? Jag dör. Den kommer från favoriten Lovers + Friends. Jag vill bara glida omkring i den och tofflor i sommar och dra över en stor kabelstickad vit tröja på kvällen med brunbrända ben. Den gammelrosa klänningen med bomullsprint kommer från ASTR och kostymklänningen kommer från Ali & Jay.

Tack för besöket <3

Jag bar min nya jeansjacka från Zara och tisha + byxor från & Other Stories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!