Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNOWSTORM // NEW YORK WEATHER

Igår gick jag helt oberörd runt och njöt av dagen, när jag var på min Barreklass sa läraren ”Stay warm and safe, the snowstorm is coming tonight” men lite flummig och disträ som jag är flinade jag nog bara och reflekterade inte över det hon sa..

När jag och J sedan gick och handlade var kön ringlad runt matbutiken, kön började där man kom in och var säkert 100 meter lång. Jag förstod ingenting men J fyllde snabbt i att alla bunkrar upp med mat pga snöstormen som skulle komma igår kväll. Haha, helt galet. Ingen vill lämna huset och matbutikerna stänger när det blir snökaos. Det var verkligen utrensat. Vi köpte våra 5 ingredienser och stod i kö länge och jag kom på att det måste vara så skönt ibland att vara lite mer isolerad från media till viss del, hade jag vetat om det här med snöstormen (som också är lite överdriven) så hade jag säkert pratat om det med alla jag träffar och börjat funderat och lagt energi på det. Nu när jag inte visste det så mådde jag fint och hade inte en stresskänsla i kroppen över denna stormen alls.

Dom flesta skolor och arbeten är inställda idag och J’s match är till och med inställd, den är framflyttad till den 28e istället pga att motståndarlaget inte kan flyga hit. Så galet! Vi tycker dock att det inte är SÅ farligt, kanske att flyga förstås, det vet jag inget om men vi tycker att det är lite överdrivet kanske. Vi svenskar är ju vana vid snö. Jag tycker det känns mer som när man var liten och skulle på skidsemester till Sälen typ och pappa drog en ”Oj vad det snöar, vi får köra sakta idag” på den nivån känner vi att det är. Haha! Här är det kallabalik.

Vi har ju knappt haft någon vinter i år så jag förstod att det skulle komma en vända till innan våren är här för att stanna. Jag blir förvirrad över att vintern kommer nu, jag vill bara köpa hem en julgran igen typ. Nej då, vi hoppas att detta inte blir långvarigt. Jag saknar dig, våren!

Jeans Levis, Topp Lovers & Friends, Skor Zara.

sanne_place_rooftop_new_york_1 sanne_place_rooftop_new_york_2 sanne_place_rooftop_new_york_4 sanne_detalj_place_rooftop_new_york_1 sanne_detalj_place_rooftop_new_york_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superfin blus!!

    Kan du inte ta kort på när det är ”snöstorm” i NY? Hur mycket snö som behövs för att allt ska stängas ner! 😀

    Jannike 2017-03-15 07:05:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!