Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOOTING SUISTUDIO TODAY

Igår när jag satt på middag så fick jag ett mail från en tjej på Suits & Supply, det är det märket som ska lansera en kollektion för kvinnor snart om jag ville komma in och plåta för dom idag. Ni är ju extremt många som frågar här, på mailen och på instagram och min kappa nedan och den är från den här kollektionen som ännu inte är släppt! Suits & Supply hade sett vilket ös det hade blivit på min instagram om min kamelkappa så att dom tyckte det passade bra att sno mig för en plåtning.

Jag talade om för er tidigare att deras dammärke skulle lanseras online i Mars och sedan dess har jag fått mycket mail och direktmeddelanden på instagram om när det är och jag vet faktiskt inte – men tänkte ta reda på det åt er idag!

Suits & Supply har ju en stor butik Soho men har butiker över hela världen (har läst att det kommer till Stockholm) så jag ska dit idag klockan 14.oo och bli sminkad, dom ville plåta mig i några vårkläder dom släpper snart. Så roligt! Solen skiner här i NY och jag ska gå och köpa mig en kaffe och ta en promenad nu. Är riktigt peppad på att få se deras vårkläder, vi ska plåta lite kostymer på mig som såg riktigt fina ut men jag är spänd på att se resten. Jag fastnade ju verkligen för precis allt när jag fick en smygtitt på deras damkläder sist. Se mitt inlägg om första gången jag var där HÄR.

sanne_outfit_tribeca_new_york_1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Märket du hänvisar till ovan heter Suitsupply ??

    Jonas Nyman 2017-06-10 07:50:24
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!