Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT STORE AND THAT JUMPSUIT THO

Jag väntar in Suits & Supply’s tjejmärke så intensivt nu. Det kommer heta Suistudios och jag angav min mail för att få information om när butiken öppnar officiellt på den adressen butiken ska ligga på. Dom vet i alla fall att butiken kommer att ligga i Soho. Just nu finns det ingen information ute om den, så spännande.

Allt i denna butiken var i min smak, precis allt. Jag blev så förälskad i den här jumpsuiten nedan, ser ni vilken fit? Så himla fin modell. Jag frågade om den kommer i benvitt eller någon ljusare färg till våren och till min lycka så gör den det! När vi gifter oss så kommer vi bjuda in alla till att komma kvällen innan, det vill säga på fredagen den 14e Juli, vi gifter oss lördagen den 15e. Vi bjuder på brunch på söndagen så målet är att få dit så många gäster som möjligt fredag-söndag. Vi har planerat middag/häng på fredagen, vigsel och bröllop lördagen och brunch på söndagen så jag skulle kunna tänka mig bära denna jumpsuiten i någon somrig färg på fredagen eller söndagen. Kände mig så fin i den! Ja, jag är kanske ute i god tid och det är inte så viktigt direkt och det är ingen stress det är bara jag som tycker det är kul för att jag är så intresserad  =) Och framförallt för att jag snubblade över detta märket, jag skulle bara följa med J och handla skjortor.

Jag provade kappor, stickade tröjor, byxor och snygga kostymer. Smokingjackan i svart nedan var så grym på!!! Det var verkligen välsydda kläder med fina detaljer. Väldigt kvinnligt, klassiskt och mycket fokus på material och fit. Allt var väldigt figurformat vilket jag gillar. Jag nämnde ju att jag köpte en kappa i kamelfärgat, jag har provat massor med kappor men dom blir oftast lite för oversize och stora i axlarna, jag liksom försvinner under kappan men idag hittade jag en i sådär riktigt bra modell som satt åt.

Jag uppdaterar er när den här fantastiska butiken kommer att öppna. Jag kan inte vänta! Dock var priserna inte sådär så att man blir jublar direkt så att även fast jag gärna ville få med mig mer hem får det bli en annan gång. Det finns alltid något man vill ha =) Och i denna butiken ville jag ha allt.

Denna jumpsuiten är ett test i showroomet så den har en liten flik som sticker ut vid dragkedjan bak ifall ni undrar.

sundayspa16 (1 av 1)sundayspa17 (1 av 1) sundayspa18 (1 av 1) sundayspa19 (1 av 1) sundayspa20 (1 av 1) sundayspa21 (1 av 1) sundayspa14 (1 av 1) sundayspa11 (1 av 1) sundayspa13 (1 av 1) sundayspa12 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind