Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW YORK CITY

Vilken drömlördag!!! Jag låter nästan bilderna tala för sig själv.

En lunch på Butchers Daughter, ni som följt mig ett tag vet att jag skrev en del om det förra året. En vegansk pärla! Låter inte så gott för er som inte är veganer kanske men det är hur gott som helst. Jag ropar alltid in deras spicy kale salad med ”chicken” det är ju något annat men smakar ljuvligt.

Var sedan runt och strosade i ett fullsmockat NY, det märks att folk är tillbaka i stan och framförallt att det är Fashion Week. Jag var inne en sväng på Reformation och försökte knipa åt mig ett par vintage Levis 501’or men jag är fortfarande utan. Jag provade ett par i våras, se inlägget HÄR men köpte dom aldrig och har ångrat mig sedan dess och det var i April!! Ni hör ju. Jag som aldrig annars är särskilt eftertänksam, jag brukar vara impulsiv när det kommer till shopping men såklart inte denna gången. Kruxet med dessa jeansen är att butiken får in Vintage Levis jeans som dom syr om lite som dom vill och till olika storlekar så inget par är det andra likt så igår när jag provade ett par i min storlek såg dom inte kloka ut på mig så man ska ha lite flyt. Letandet fortsätter..

Vi strosade sedan runt hela dagen i den här underbara staden som alltid levererar inspiration och puls. Gick som jag nämnde tidigare på visning och sedan ut och åt men det visar jag er senare <3 Det förtjänar egna inlägg.

IMG_0306IMG_0314 IMG_0313 IMG_0320 IMG_0318 IMG_0324 IMG_0323 IMG_0325 IMG_0342 IMG_0339 IMG_0344 IMG_0343 IMG_0347 IMG_0345 IMG_0352 IMG_0357 IMG_0354 IMG_0358 IMG_0383 IMG_0360

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!