Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEVIS VINTAGE

Idag var jag på Reformation, en butik i Soho jag hört mycket gott om. Jag talade om för en kompis att jag var lite sugen på ett par Levis Vintage jeans, hon talade då om att dom fanns omgjorda (lite mer skinny) på Reformation så när jag var där idag provade jag dom. Jag gillar dom!! Det är ju en speciell modell men jag har fastnat för dom, back to the 80’s haha. Det har ju blivit trendigt igen med Levis 501or och jag har sådana i shorts men det är inte förrän nu jag fastnat för jeansen. Jag skulle matcha dom genom att kavla upp dom och bära dom med kilklackar och en vit tisha alternativt med en vit krispig skjorta instoppad och svarta boots eller heels. Gillar ni? J är skeptisk men jag får se om jag slår till.

Om ni inte varit på Reformation måste ni gå dit. Det är lite vintagekänsla på alla plaggen, jag hittade så mycket fina klänningar. Så som denna eller denna. Spana in allt på sidan vetja. Och har ni vägarna förbi NYC så är adressen 23 Howard St, New York, NY 10013

// Went to Reformation today, a store in Soho. Fell in love with their Levis Vintage jeans. I have shorts like this but I recently started to like the jeans. What do u think? J is not very happy about them haha. Well see if I will get them, I just think they are so cool. I would wear them with wedges and a white tee or a white shirt and bootsies or high heels. If u haven’t been to this store yet u should go. Check out their webshop or go there if u are around. 23 Howard St.

IMG_0190 IMG_0174 IMG_0170 IMG_0184 IMG_0188 IMG_0189

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!