Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOOK OF YESTERDAY – SANNEALEXANDRA ‘OFF SHOULDER DRESS’

IMG_0298 IMG_0292 IMG_0276 IMG_0277 IMG_0272

Denna klänningen var kanske inte ett givet val i denna värmen men ett givet val att designa. Jag älskar ribbat tyg och jag tycker att den mest smickrande klänningen för kroppen är en tight knälång klänning. Släng på en trendig off shoulder på det och voila! Jag är så nöjd med resultatet och sa igår till J när vi åkte ner till stan ”Detta är den finaste klänningen i min garderob” Det är i alla fall den jag känner mig finast i.

Jag bar den till silvriga sneakers igår när vi skulle in till NYC för en heldag, vi var på brunch, en fashion show och så avslutade jag och J dagen med spansk tapas på Boqueria. En pang-dag i en pang-klänning.

Ordern på klänningen är lagd så den kommer in i Oktober. På tal om något helt annat, jag skrev ju ett inlägg om att jag var på en djuprengörande ansiktsbehandling (läs inlägget HÄR) och jag tycker jag fått tillbaka min lyster efter att jag var där, det är som att huden förnyats. Så skönt nu i värmen då man verkligen inte vill bära mycket smink på huden! Om ni inte unnat er en ansiktsbehandling på länge men är sugna på att göra det så rekommenderar jag varmt att ni går till Laser Estetik. Bilderna är inte fixade på något vis, inte ens ljuset, jag har inget redigeringsprogram just nu på min dator men ska fixa ett i veckan så att man kan leka lite med ljus och sådant men dom är i alla fall inte fixade så huden har verkligen fått sig en omgång som gett resultat. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!