Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASER ESTETIK

I morse hade jag bokat in en djuprengörande ansiktsbehandling på Laser Estetik på Drottninggatan som är en av dom största privata klinikerna i Sverige. 

Jag gick ju på ansiktsbehandlingar ca 1 gång i månaden när jag bodde i Sundsvall, jag hade betydligt mindre att göra där och då så tog verkligen hand om mig själv och min hud, det var alltså innan jag startade eget. Jag har ju väldigt mycket mer att göra nu idag och är ibland dålig på att ta hand om mig själv, på alla vis, både min hy och mitt inre framförallt.

Så, idag när jag kom dit så kändes det minst sagt nödvändigt, ett par intensiva månader i Sverige, en massa sol, lite för mycket av det goda samt stress så det kändes så härligt att verkligen få en djuprengörande behandling.

Carolina, som pysslade om mig idag började med att tvättade rent mitt ansikte, djuprengjorde med AHA-syra (det sved!) tömde porer, lade en lugnande mask och återfuktade. Nu har jag världens lyster!! Min hy ser ut att vara pånyttfödd. Jag har saknat att gå på behandlingar, det är något speciellt med att få bli ompysslad med massa härliga produkter som doftar ljuvligt.

Nu kommer jag inte kunna gå till Laser Estetik igen förrän jag kommer tillbaka i Maj (tidigast) nästa år men då ska jag verkligen gå tillbaka, vi planerade att jag ska göra en riktig Skinboostersbehandling, två månader innan bröllopet om jag vågar, det ska vara en riktig höjdare för huden men ser lite läskigt ut.

Jag skulle varmt rekommendera er alla att gå och fräscha upp huden efter sommaren. Många unnar sig också lite extra, äter kanske mer socker och dricker mer alkohol, man svettas och bär smink i värmen. Jag ställde några frågor till Carolina, jag frågade henne hur jag skulle kunna ta hand om min hud på bästa sätt och då gav hon mig några tips;

– Gå på djuprengörande behandling var 8e vecka
– Använd rätt krämer för din typ av hy, jag har en blandhy och ska fortsätta med Exuviance men lägga till några lite starkare produkter från Neostrata. Både Exuviance och Neostrata är från Princton i Jersey så jag har nära dit, jag ska dit och handla produkter direkt när jag kommer fram.. eller i helgen kanske.
– Jag ska peela och lägga en ansiktsmask i veckan
– Undvika socker för hyn (såklart inte helt men att frossa är väl aldrig bra!)
– Använda solskyddsfaktor

Så nu ska jag uppehålla detta. Jag har så himla mycket mer tid över i Usa. Sist vi var där hade jag hur mycket tid över till att ta hand om mig själv så jag har tänkt att fortsätta i samma spår! Jag ser fram emot mycket myskvällar med bröllopsplanering, full fokus på SA-shop och att ta hand om mig själv.

Behandlingen jag gjorde var en ”klassisk ansiktsbehandling” ni hittar hemsidan HÄR.

laser  laser3 laser6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sanne, den otroligt fina tröjan du hade på dig på snap häromdagen – grå sweatshirt med knytband framtill – vart kommer den ifrån? Vill ha ?

    Emelie 2016-09-05 15:42:42
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!