Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEVIS SKIRT

Jag är ju ett fan av Levis Vintage. Jag har ett flertal shorts och var SÅ nära på att klippa dom perfekta Levis vintage-jeans i New York på Reformation, läs inlägget HÄR. Men, jag bangade i sista sekunden, vilket jag ångrat sedan dess.

Idag kom denna fina kjolen med posten. Ni hittar den på IMSO och den är helt perfekt! Just nu har jag trollat fram en rabattkod åt er. Använd koden SanneA20 när ni checkar ut i kassan så får ni 20 % på dessa fina kjolarna. Rabattkoden är giltig i 3 dagar (from 18/7 tom 21/7)

HÄR shoppar ni kjolen. Jag har storlek XS i min. I övrigt har jag på mig tisha från Acne, skor från Rag & Bone och solglasögon HÄR.

a tjoffe11 tjoffe9 tjoffe8 tjoffe7 tjoffe6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind