Snart bröllop och vad finns kvar att göra?

Alltså jag väntar fortfarande på bröllopsstressen? När kommer den? Nästa vecka? Har detta att göra med att jag kanske inte är sådan perfektionist? Jag känner mer ”vad kan gå fel?” Vi har sjukt sköna gäster, det är en vacker miljö, alla sover kvar, det finns mat på plats, vi har slottsansvarig på plats, allt är bokat och vi ska säga JA till varandra. Om det är någon blomleverans som går fel, jaha, det kommer ju inte avgöra. Vår enda önskan är att det blir en härlig stämning hela helgen med massa glädje och skratt och det kommer det bli!!! <3 Vi båda är faktiskt jättelugna. Extremt taggade, exalterade och känslosamma inför den stora dagen men kring detaljer känns det lugnt. Jag kanske får ångra att jag uttalar mig såhär haha, bridezilla kanske dyker upp dagarna innan. Who knows!

Det enda jag känner nu är att jag sover lite sämre men i natt var det för att jag drömde att mina tjejer skulle dyka upp och kidnappa mig för möhippa HAHA (nu skrattar alla inblandade tjejer för jag är så paranoid) men så har jag också haft lite sämre aptit på dagarna, kvällarna är bättre men jag tror det kan vara lite nerver. Dels nerver inför bröllop men jag tror även det har varit lite kring var vi ska bo i höst men nu är det bestämt.

Så vad är det kvar att göra? Vi ska skicka över låtlistor till dj’n, jag ska få hem lite fina dekorationer som skickas i morgon, jag ska fixa bordsplacering på två olika tavlor, festhäften ska på tryck på torsdag (dom är klara i övrigt) vi ska hämta filmaren nästa torsdag och lösa logistik kring det, lösa logistik för dj, boka nageltid för mig och tärnorna i Eskilstuna, jag ska köpa sidenband till stolar och så ska vi packa för Italien dit vi åker dagen efter bröllopet.

Ja, det är nog allt, just nu i alla fall. Det kanske dyker upp fler saker? Just nu funderar jag på om man ska utgå från att det kommer att regna för att vara helt redo för det och så bara bli glad och köra på det vi tänkt om det blir sol hela helgen. Men annars längtar vi bara något enormt nu, dessa två veckorna går sakta nu alltså men den som väntar på något gott… <3

Längtar till att få berätta allt för er, färgtema, hur vi tänkt kring alla detaljer, låtval, min klänning, ja ni förstår, allt! Det kommer efter bröllopet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ser så fram emot att få höra mer detaljer efter bröllopet! 🙂 Superkul att få följa er resa från start till själva bröllopsdagen och allt som händer efter det också såklart!

  Sofia 2017-07-04 14:05:02
  Svara
 • Vill bara fråga dig en sak och om du tycker det är för personligt så är det självklart bara att bortse från frågan!
  Vet att du tidigare skrev att du fick sämre hy när du åt minipiller och förstår (med tanke på fantastisk hy nu) att du slutat ☺ men vad kör du för preventivmedel istället?
  Har för mig att du skrev ngt om Natural Cycles förut men inte hundra på det.
  Ska ta ut min kopparspiral av div orsaker och vet inte riktigt vad man ska ha istället. Vill, som många andra, helst inte proppa i mig hormoner..
  Tacksam för tips och en fin blogg!☺

  Hanna 2017-07-04 13:26:37
  Svara
 • Haha, skriver det igen; jag är så jäkla spänd! Förstår verkligen att ni är taggade och redo! Det är verkligen nära nu 🙂 Vill passa på att säga grattis till Jacob och dig till nytt kontrakt och önska lycka till i Buffalo! 🙂

  Sara 2017-07-04 09:52:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!