Jeansklänning från 2nday och lite måndagskänslor

’Hur fin är inte denna jeansklänningen från 2ndDAY? Så casual och fin. Jag gillar plagg man kan dra åt i midjan. Jag som inte är så lång passar ganska bra i att markera midjan så att jag får några slags former. Gillar verkligen denna! Skorna kommer från Puma och dom fick jag jaga, jag hittar dom inte online längre tyvärr, dom sålde slut så snabbt!

Då var det i alla fall måndag igen och mycket känslor i min kropp. Det är bröllop om mindre än 2 veckor efter det ska vi flytta ut ur denna lägenheten och packa upp i den nya och därefter göra oss redo för en ny flytt och denna gången till Buffalo. Jag ska låta dessa stora saker bara sjunka in lite, det är mycket att ta in på en gång och jag vet knappt vad jag känner förutom att jag känner mig glad, hela den grejen med att J signade kontrakt skedde så fort. Vi satt på middag på våra vänners bröllop och mellan talen hade vi ca 10 minuter på oss att bestämma om han skulle tacka ja. J smsade sin agent ”Jag svarar snart ska precis upp och hålla tal” Sedan smet vi ut och pratade och tog beslut. Det gick verkligen undan, sedan låtsades vi som inget och firade vidare med brudparet och glömde allt annat för en stund. Det var ju helt rätt där och då och så slog det oss igår när vi vaknade att allt var så surrealistiskt.

Det är så mycket nu som kittlar lite extra och är främmande, det är svårt att förbereda sig på saker man inte vet hur det kommer kännas liksom. Vi har ju inget grepp alls om hur vi kommer trivas i Buffalo, det kan tiden bara utvisa. Det är dock skönt att ha det kvar och J pratade med en kompis idag som spelar där, han och hans familj trivdes så bra där så dom hade stannat kvar hela sommaren. Det var ju ett bra betyg! Vi ska i alla fall inte hyra ut vår lägenhet här hemma har vi nu bestämt så om J är borta någon vecka eller två så smiter jag nog hem, då har vi i alla fall en trygg och fast punkt som vi kan kalla hem. Kontraktet J skrev är bara ett år så vi blir väl där i ca 8 månader så det ska ändå bli väldigt roligt med något helt nytt, jag har tänkt att passa på och se lite platser. Toronto tex ligger bara en och en halv timme ifrån med bil, dit måste jag, det har jag hört så mycket gott om!

SÅ, nya äventyr väntar. Denna veckan däremot är inte så äventyrlig, det är rätt lugnt för mig och jag märker att det är fler och fler som går på semester. Det är färre som svarar på mail och mailkorgen känns verkligen hanterbar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in för lunch med en vän. Efter det ska jag till min nya ”kontorsplats” Berättar mer om det när det är officiellt om en vecka ungefär. Kram på er!

Foto: Pavel Maira

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vackra du! Vad spännande det låter. Helt förståeligt att allt måste sjunka in. Men tänk vad fantastiskt att ni ska lägga till ett nytt kapitel med nya upplevelser i er livshistoria! Själv är jag på väg från en småstad till en av Sveriges största städer till hösten, det kittlar för mig! Min filosofi är att livet består av ögonblick och upplevelser, och att det går ut på att samla så många som möjligt. Kram på dig, ha en härlig måndag!

    Lovisa 2017-07-03 11:20:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!