Bröllopslook (länk till min efterfrågade klänning) och min sminkning steg för steg.

Nästan alla länkar på produkterna är adlinks.

Ni är ju många som tycker att det är kul när jag delar med mina av mina skönhetsrutiner så jag tänkte tala om för er hur jag stylade mig inför bröllopet i lördags. Jag får väldigt mycket frågor om hur jag sminkar mig och hur jag fixar håret så jag tänkte att kan gå igenom steg för steg hur jag fixade mig i lördags.

Jag bar ju som sagt en klänning från H&M som blev väldigt efterfrågad. Det finns några storlekar kvar HÄR. Jag beställde hem den av en slump men blev förälskad i den när jag provade den. Mina skor matchade klänningen rätt bra tyckte jag och dom hittar ni HÄR.

Åter till hår och make då. Nu har ju jag satt i hairtalk inför bröllopet och är ju helt besatt. Hur ska jag någonsin vilja sluta med det? Dröm. Jag vaknar med världens svall, det hör ju inte till vanligheterna haha. Så, dagen till ära så lockade jag håret med en ny locktång från GHD, länk HÄR. Sprayade därefter hårspray och lät det svalnade sedan borstade jag ut lockarna och lät håret vara. Jag ska samla på mig ännu mer information från min frisör Therese Frieberg så ska jag ägna ett helt inlägg åt min hairtalkbehandling, vad det kostar, hur ni kan boka osv.

Och min make up? Jag började med att smörja in ansikte med serum länk HÄR, ansiktskräm HÄR och sedan den magiska produkten jag skrev om förra veckan, den foundation som är en klippa för huden. Ni hittar den HÄR. Jag har använt den varje dag sedan jag fick den, den är ju vårdande så varför inte!

Så steg för steg;

 • Foundation HÄR
 • Concealer MUS, cover all mix HÄR. Använde den ljusa färgen under ögonen och runt näsan.
 • Ögonbrynspensel HÄR och ögonbrynsfärg HÄR. Använder den ljusa färgen mest. Använder även samma redskap till att lägga lite skugga i kanten på ögat, från halva ögat ungefär både under och övar skuggar jag för lite mer markerade ögon
 • Mascara Loreal Telescopic HÄR
 • Solpuder HÄR Jag har färgen ’Warm Matte’
 • Rouge HÄR Jag har färgen ’Must have’
 • Highlighter HÄR, borstar på kindbenen och näsan. Färgen ’Honeymoon’
 • Lipsyl Nivea Pearly Shine HÄR (min stora besatthet!) Jag bär det precis hela tiden och jag får frågor om vad jag bär på läpparna varje dag nästan på instastory.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej,
  Vilken foundation använde du innan du började med denna nya? Använder du foundation dagligen eller bara till fest?

  A 2017-07-05 11:24:43
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej! Nej jag brukar bara ha id bare minerals 🙂 men nu kör jag den där vårdande foundation. kram!

   Sanne Alexandra 2017-07-05 11:27:49
   Svara
 • Tack för supertips på smink och produkter! 🙂

  Jennika 2017-07-05 11:05:21
  Svara
 • Vilken storlek har du på din gucci väska? Är det den minsta eller mellan?

  Alexandra 2017-07-04 17:20:58
  Svara
 • Härligt inlägg 🙂 Blev just inspirerad till vad för make-up jag ska köra till helgen! Tack för tipsen! ?
  Fantastisk blogg har du också, har just börjat följa dig på Instagram och här och du känns som en riktigt go person ⭐️

  IDA 2017-07-03 21:35:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!