Semesterredo med Lyko! Spana i detta om du vill få till dom perfekta strandlockarna.

Jag har alltid varit intresserad av skönhet men föredrar dock alltid det naturliga före det onaturliga, jag gillar en naturlig look så när jag blev tillfrågad av Lyko att göra ett samarbete där en hårstylist skulle skapa dom perfekta strandlockarna på mig så blev jag överlycklig. Vacay Ready är veckans tema och jag är veckans highlighter på Lykos hemsida. Vilken ära va! Jag lärde mig jättemycket så att videon som nu ligger uppe gjorde mig verkligen lite vassare på att förstå mig på mitt hår och hur jag får till den där volymen jag vill åt.

Ni kan spana in Lykos youtubevideo HÄR där bästa Momo stylar mig och vi pratar på om vad jag ska göra i sommar, mitt bästa sommarminne och såklart lite hår och skönhet. Jag fick bland annat en uppläxning om hur man sköter om sitt hår på sommaren på bästa sätt och mycket mer. Kika in videon vettja!

Och det bästa? Allt är samlat på samma ställe på Lyko så under Highlighted By Lyko har ni även direktlänkar till produkterna som använts så att ni kan göra precis likadant, om ni känner för ett strandruffs i sommar!

Såhär såg jag ut innan. Volymlöst och spikrakt hår.

Och såhär levande ser mitt hår ut efter att Momo sprayat i lite produkter och lockat det. Hoppas ni gillar det!

I samarbete med Lyko.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart kommer den gul/blommiga klänningen ifrån?

  Frida 2017-07-04 14:20:48
  Svara
 • Håret blev jättefint! Och den blommiga klänningen; helt underbar! Var kommer den ifrån?!

  Linn 2017-07-02 18:35:00
  Svara
 • Hej! Vart är den snygga gula toppen med volanger som du har på dig på bilden ifrån?
  Kram!

  Filippa 2017-06-29 21:08:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!