Bröllopsförberedelser – Ansiktsbehandling 2 av 3.

Då var jag och besökte Nordiska Kliniken i morse. Jag har varit nu fått två behandlingar av tre, jag har alltså en kvar och det är den 10e Juli, 5 dagar innan vi gifter oss men då ska vi bara boosta huden med en lugnande ansiktsbehandling med massage och en återfuktande mask. Min hy är så torr och det säger bara slurp när man lägger på en återfuktande mask.

Ni ska få full information om mina tre behandlingar, vad för typ av hud jag har, vilket resultat jag ville uppnå och hur det känns efter dessa tre behandlingar innan bröllopet men här kommer status just nu.

Den första behandlingen gjorde var för cirka en månad sedan, det var en kemisk peeling och det är inget man bör göra för nära inpå den stora dagen eftersom den är så stark då är det bättre att fokusera på extra lyster med milda produkter. Vi drog i alla fall på lite extra då det ännu inte var så varmt eller så mycket sol ute, när man använder kemisk peeling så ska man helst undvika sol då det är så starkt. Det Alexandra gjorde på mig var en ’Acne Lift’. Den behandlingen kan man göra även om man inte har acne då den rensar upp och balanserar huden väldigt bra. Speciellt om man har lite plitor eller outbreaks. Kortfattat gjorde vi rent huden, preppade den, lade på kemisk peeling, sedan mask och massage, därefter avslutade vi med produkter (med mycket antioxidanter) Jag kände stor skillnad efter den behandlingen och det var då jag fick sådan enorm lyster och huden kändes spänstig. Se bild nedan.

Idag när var jag tillbaka och gjorde en djuprengörande portömning. Det är också något du vill undvika så nära inpå ifall du får någon liten röd prick någonstans efter att man har klämt. Jag tycker jag blev fin och fräsch efteråt, det blev inte alls något obehagligt resultat, vilket jag kunde tro när jag kände hur Alexandra klämde på vissa partier där det fanns orenheter. Efter att Alexandra hade peelat med en mild peeling, ångat och klämt så lade hon en lugnande mask som hon masserade in i huden som var så skön. Alexandra  talade om att dom rekommenderar att man t.ex. gör en portömning för att rensa huden, så både milier, svarta pormaskar och andra orenheter reduceras. Huden blir då relativt ren och mottaglig för kommande behandlingar och bra produkter. Därefter fortsätter vi att boosta huden med ett skräddarsytt schema, därav den inbokade tiden den 10e Juli för extra boost.

Såhär såg jag ut när jag kom därifrån idag. Både senast jag var där och idag när jag var där lade Alexandra på en helt MAGISK produkt från Image som är mitt nya favoritmärke, alla produkter är helt parabenfria och Image är det skönhetsmärke som växer snabbast på marknaden. Det är alltså en foundation som är vårdande, Alexandra har lagt denna på mig efter behandlingar då den är så himla bra för huden och proppad med massa antioxidanter. Image ’I Conceal Flawless Foundation’ är till för alla hudtyper, mot pigmentering, rodnad, rosacea, akne och akneärr, efter kosmetiska injektioner, på blåmärken och ärr, efter hudvårdsbehandling, laserbehandling och operation. Detta är alltså en fantastisk produkt som man inte kan tro ens ska kunna vara så bra, smink brukar vara dåligt men i detta fall är det tvärtom. Jag har köpt med mig en och kommer att använda den som en tok. Ni kan köpa den på plats på Nordiska Kliniken på Drottninggatan i Stockholm men även HÄR. Den säljs alltså inte på sminkbutiker utan på kliniker eller online.

Nu ska jag boosta mitt ansikte själv med Image produkter fram till nästa behandling. Framförallt deras ansiktsvatten ’Clear Cell’  och deras serum för att behålla spänst och lyster och hålla orenheter borta. Bra produkter hemma är A och O och tjejerna på Nordiska Kliniken talade om för mig att det viktigaste att ha hemma i badrumsskåpet är en bra rengöring, dagskräm med SPF +nattkräm och ögonkräm och använder man även ett serum så är det ett plus!

För er som gifter er snart och vill boosta huden snabbt – Prioritera att få fram lyster!! Boosta boosta boosta. 

I samarbete med Nordiska Kliniken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vart har du köpt den prickiga blusen? 🙂 Jättesöt!
  /H

  Hanna 2017-07-01 16:28:58
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack, den är från SheIn 🙂 Länk HÄR. http://us.shein.com/Black-Polka-Dot-With-Buttons-Blouse-p-224144-cat-1733.html?utm_source=sannealexandra.metromode.se&utm_medium=blogger&url_from=sannealexandra
   kram!

   Sanne Alexandra 2017-07-03 09:18:49
   Svara
 • Märk UT samarbeten tydligare, samma med lyko! Tydligt högst upp!!!!!!! Plz!!!!!

  Lisa 2017-06-30 15:36:30
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Det står ju längst ner i inläggen:)

   Sanne Alexandra 2017-06-30 21:17:32
   Svara
   • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

    Det räcker inte att man markerar samarbete LÄNGST ner för då har folk redan läst hela inlägget och blir förbannade efteråt. Det ska stå klart och tydligt högst upp att det är ett samarbete. Det här är någonting som ALLA bloggerskor bör veta vid det här laget. RO har en bra utbildning man kan gå, det har tom jag gjort som inte ens bloggar.. vi läser din blogg för att vi gillar dig, men att ha så här otydliga samarbeten gör att man blir förbannad efter varje inlägg som jag läst för jag trott det var DU som skrev för att du ville, inte för att du var tvungen.

    Så: För framtiden och för att slippa RO, så snälla, markera ut dem INNAN texten så vi kan få scrolla förbi!

    Tack på förhand!

    Lisa 2017-07-03 10:30:57
    Svara
 • Hej,
  Jag gick in på Nordiska Klinikens hemsida för att se vad det skulle kosta att göra en ”Acne Lift” behandling men jag hittade inte det. Så jag undrar vad kostar en sådan behandling?

  BTW, din hud ser helt fantastisk ut! 🙂

  Therese Andersson 2017-06-30 13:26:01
  Svara
  • Svar på Therese Anderssons kommentar.

   Åh vet inte exakt men ring dit och kika 🙂 Be om att få prata med Alexandra så vet hon vad hon gjort på mig. Kram och tack, du bara måste prova!

   Sanne Alexandra 2017-06-30 21:18:02
   Svara
 • 🙂

  C 2017-06-29 18:44:34
  Svara
 • Vad kostar den ”I conceal flawless fondation”?

  C 2017-06-29 18:42:34
  Svara
 • Har du fyllt läpparna här??

  Malin 2017-06-29 16:12:44
  Svara
 • Hej Sanne! Hur går det med din tandkorrigering som du påbörjade i USA? Nyfiken 🙂

  emellie 2017-06-28 18:59:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!