Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen som varit

I inlägget förkommer adlinks.

Helgen började ju redan i torsdags, det gör sådan skillnad. Jag var superpigg igår när det var söndag efter ett par dagar i Eskilstuna.

Hur som helst, vi spolar tillbaka. I torsdags efter att jag hade plåtat och jobbat tog jag och några kompisar ett glas på 606 på Berns. Vid den här tiden visste jag att J’s bestmans fått J att härja runt på stan. För er som såg eller träffade på en kille i klänning och krans som sjöng snappvisor och dansade små grodorna, that’s my man haha.  J fick en massa uppdrag men det han inte visste var att det var en skensvensexa så att när killarna ringde mig och talade om att dom lämnat J på Riche så gick jag dit för att få hem karln, han hade varken nycklar, pengar eller mobil haha. Han satt så gulligt på Riche i sin klänning och krans och han undrade ju såklart vad som skulle hända härnäst..

Processed with VSCO with a5 preset

4.30 hoppade killarna in i lägenheten med en megafon och kidnappade J. Han låg ju och väntade på dom kvällen innan och hade såklart ingen aning om att dom skulle komma i mitt i natten. Han fick öronkåpor, ögonbindel och en helt ny outfit. Killarna hade nämligen packat hans väska haha. Här fick jag ett litet smakprov på hans outfit i Prag dit resan gick!

Processed with VSCO with a5 preset

I och med att våra midsommarplaner var fake då vi lurade J så stack jag och ett glatt gäng till mina föräldrars hus i Eskilstuna. Vi köpte med oss mat för en hel helg och åkte och checkade in i Mälarbaden. Vi åt en sen lunch och mitt i det lugna midsommarfirandet dök min syster och 20 andra tjejer upp så vi dansade loss! Jag bar en superfin klänning från Hannalicious kollektion. Ni hittar den HÄR. 

Processed with VSCO with a5 preset

I lördags städade vi ordning och åt frukost. Kikade film i soffan och styrde sedan ihop en grill-lunch. Så mysigt! Jag längtar faktiskt till den dag jag och J bor i hus. Det är sådan frihet!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi myste i sofforna på terassen och drack kaffe.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi som blev kvar en natt till åt en ljuvlig äppelpaj som Johan slängde ihop två dagar i rad och så kikade vi på serier.

Processed with VSCO with a5 preset

I söndags åkte jag till farfar och farmor och grattade min kära farfar som fyllde år. Vi fikade och pratade och jag kramade på Melvin, vår familjs hund som farmor och farfar passar medan mina föräldrar är i Spanien. Min tröja kommer från Davida länk HÄR och kjol från Levis vintage länk HÄR.

Processed with VSCO with a5 preset

Efter vi fikat och grattat farfar tog jag bilen upp till Stockholm. Det var dags att hämta J och några av grabbarna på Arlanda. Väl där träffade jag på min svägerska med svärsöner. Så mysigt och hinna se dom en sväng. J hade som sista uppdrag att flyga i en av dom outfits han fått med sig i sin packade väska, han kom fram hel och glad och… rätt snygg i sin outift haha. Skorna är så bedrövliga! Jag var så glad att se honom igen <3

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

När vi kom hem så handlade vi så kom lite vänner över och åt korvstroganoff och så pratade vi om helgen. Vilket jobb killarna gjort, J var så himla nöjd och dom verkar haft så sjukt kul. Riktigt imponerad! <3 Fina killar.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sedan somnade vi sött, minst sagt. Lång helg för vissa <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej sanne!

  Så himla imponerad av din trygghet och säkerhet du utstrålar. Jag hade suttit hemma och varit jätte nervös för vad min sambo skulle fått för uppdrag om han var iväg på svensexa..

  Är du inte orolig att de besökt strippklubb, att han fått i uppdrag att flirta/kyssa andra eller liknande? För mig är en typisk svensexa när andra tjejer än bruden är inblandad..

  Hade varit intressant att höra hur du tänker och hur du kan känna dig så trygg.

  Kram

  Nyfiken 2017-06-26 14:24:24
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!