Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bröllopshår och bröllopssmink

Nu börjar det dra ihop sig och nu börjar även dom ”små” detaljer som måste fixas tas itu med. Mitt hår och smink känns inte som prio 1 men däremot så vill jag ju känna mig som mitt finaste jag. En lite finare version av mig själv!

Mitt hår ämnar jag helt över till Therese Frieberg. Hon är så duktig och lade tidigt upp en hållbar plan för att håret ska vara så fint som möjligt till den 15e Juli, både färg och kvalitét på håret. Jag var och färgade det hos henne för några veckor sedan och ska tillbaka nu nästa vecka, måndagen efter midsommar och sätta i hairtalk för lite fylligare hår och så ska vi kika på hur färgen ser ut och ifall vi ska slinga lite inför bröllopet också. Jag vill inte berätta hur jag ska bära mitt hår ännu, det får ni se snart men jag kan tala om att det inte är något crazy. Jag vill se ut som mig själv och jag bär aldrig några avancerade uppsättningar så att jag kommer inte ta ut svängarna på en sådan här stor dag.

Angående mitt smink så har jag inte skrivit så mycket om det tidigare då ingenting varit 100 % spikat. Jag gjorde en stor research kring make up artister och hittade Nathalie Berzelius som jag är så himla imponerad av, hon gör så otroligt vackra sminkningar. Jag kontaktade henne tidigt och när jag gärna vill något ska brukar jag vara rätt ivrig så efter många om och men så kunde hon boka in mig den 15e Juli. Tidigare hade hon eventuellt ett jobb den lördagen men nu är det löst. Sådan lycka!

Jag ska i alla fall till Nathalie idag och provsminka. Förstår ni så pirrigt? Så himla roligt. Vi träffades för ett par veckor sedan och då visade sig att hon var kusin till en nära vän till Jacob och att hon sminkade hans fru på deras bröllop, världen är så liten. Så hon kommer kunna morsa på kusinen på bröllopet haha.

Hur som helst, jag fick en så härlig känsla så fort jag hälsade på Nathalie och kunde inte känna mig mer exalterad över att få bli sminkad över en så proffsig och härlig tjej. Vi har nu pratat ihop om oss vad för smink jag gillar och vilken känsla jag vill ha och vi var helt överens, hon tittade på mitt ansikte och allt det hon tyckte vi skulle satsa på var precis dom punkter jag tycker är viktigast i sminkväg. Det jag prioriterar är en väldigt naturlig sminkning, jag bär aldrig särskilt mycket smink så att jag vill även här se precis ut som mig själv. Med lite extra glow =) Jag vill ha naturliga bryn, måla mina fransar själv (vattenfast!!!) och så ska vi fokusera på mycket glow, fin rouge och väldigt lite markerade ögon och naturliga färg på läpparna. Det ska bli så roligt att testa idag! Woho! Jag får samma känsla i kroppen nu som när jag första gången skulle gå och testa klänningar, sådana där små kickar jag inte får i vanliga fall i vardagen. Ni vet när man funderar lite extra på vad man har på sig och känner smaket av kaffet på ett nytt sätt. Dessa stunder man bara känner kommer bli minnen i framtidet.

Här nedan kommer några sminkningar jag tycker är jättefina som Nathalie gjort.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry