Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svar på era frågor i videoform – Del 2.

Då var det dags igen. Jag har slagit personbästa i att prata länge i webcam, med mig själv. Näe då, har ju svarat på era frågor men satan vad länge jag kan prata. Ingen som känner mig är väl förvånad =)

Hoppas ni fick svar på det ni undrade! XO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jaa! Du måste ju skaffa en podcast! Kanske med din bästis? Eller med Elina i playmakers? Janni Delér? Din syster? Eller någon annan härlig kompis du har! Det hade vart så kul att höra dig prata om allt mellan himmel och jord. Det kan ju inte bli fel! 🙂
  Och lycka till med bröllopet! Det låter som att ni kommer ha en underbar helg!

  cissi 2017-06-16 22:05:47
  Svara
 • Hej ! Jag vill önska dig stort lycka till i framtiden! Så mycket spännande med bröllop, karriär och barn. Jag blir så himla inspirerad på alla plan. Även ditt sätt att tänka kring hälsa. Det känns så härligt att följa en person som tänker och känner samma som en själv! Stort tack för att du delar med dig. Du är bäst!

  Frida 2017-06-15 20:31:39
  Svara
 • Du är så härlig Sanne!

  Alice 2017-06-15 19:47:41
  Svara
 • Var är blusen ifrån som du har på dig?

  chloe 2017-06-15 18:26:49
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!