Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En bild som blev helt fel och barnvakt.

Haha, för er som sett mina svar på frågestunden i del 2 nedan, jag nämnde ju att jag skulle börja filma mig men råkade ta en bild istället. Där nedan har ni resultatet. Asnöjd?? Skrattade så mycket. Skrattar ni för er själva ibland? Jag brukar tycka jag är lite knäpp som ibland sitter och tokskrattar åt saker jag tänker på för mig själv. Det är så lustigt.

Nu ska jag sticka mot bussen, jag och J ska ju vara barnvakt ikväll. Ska bli så mysigt! En två-åring och en 4-åring. Här ska det lekas! Sist jag var där lekte jag så att min knapp till mina byxor gick sönder, eller så åt jag bullar för några fler än mig själv haha. Nu ska jag dra på mig skorna och sticka. Puss!

Ikväll kommer ett inlägg upp med tips på midsommar-outfits. Håll utkik <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!