Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svar på era frågor i videoform del 1.

Hoppas ni får svar på era frågor!!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vill också komma med lite pepp angående den negativa kommentaren du fick. Skit i den!! (Vilket det iofs verkar som att du gör) Missunnsamhet klär ingen och precis som du sa så finns det ju massa andra bloggare att följa om man stör sig så mycket på dig och ditt liv.
  Jag tycker typ det är härligt och inspirerande med människor som har råd att köpa fina svindyra lägenheter och hus. Dröm ju!

  Förresten, jag har funderat på det här med hur man gör i USA, eller kan väl vara i Sverige med för den delen, när man av tradition har ganska rejäl förlovningsring. Du visade wedding bands någon gång och skrev lite hur du tänkte kring det. Är det liksom ett smalare wedding band man har som vigselring? Man kan såklart ha olika men bredvid din stora fina ring känns det svårt (och onödigt) att klämma in en till av samma typ. 🙂 Hoppas du förstår min fråga, haha 🙂
  Stor kram och tack för mycket inspiration och bra video!

  Sara 2017-06-14 09:07:46
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack! Tycker också vi ska peppa varandra och inte sprida dålig energi, varken på nätet eller i verkligheten! Man kan absolut tycka men det kan man göra med sig själv eller med sina närmsta så man inte skadar någon 🙂 Nu precis som du säger struntar jag i den kommentaren, hon skriver ganska ofta tyvärr. Trist för henne!

   Jaaa, enligt tradition (såhär har jag förstått det) så får man i Usa en diamant som engagement ring, precis som på alla filmer. Och jag har hört det som att får du en diamant först får du en slät sedan och får du en slät ring först så får du en diamant till bröllopet. Jag vet inte hur mycket det stämmer! Jag ska i alla fall ha ett supertunt wedding band under min ring, i Usa ville dom såklart dra på och tyckte jag skulle ha både ett wedding band över och under min ring men det kändes för mycket för mig. Jag tycker min ring är så fin som den är just nu, ensam haha. Men, nu ska vi gifta oss så nu ska jag ta på mig en till! Men, svar på din fråga så har jag förstått det som att du får en diamant antingen först eller vid vigseln. KRAM och tack

   Sanne Alexandra 2017-06-14 10:19:59
   Svara
 • Du är så gullig, gillar din blogg!! Strunta i dom negativa kommentarerna:)

  Matilda 2017-06-13 22:50:59
  Svara
 • Ser fram emot del två 🙂
  Något som jag alltid tänker när jag hör dig prata är att du har sån sjukt behaglig röst, haha. Lite hes sådär. Du hade varit en utmärkt radiopratare 😀

  Förresten så tycker jag att du skötte den dumma kommentaren riktigt bra Sanne! 🙂

  Jossan 2017-06-13 18:48:38
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry