Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En intervju med min hemstads lokaltidning

För någon vecka sedan gjorde Sebastian Laneby från Eskilstuna Kuriren en intervju med mig, både till nätet och till den fysiska tidningen. Det är faktiskt en intervju jag tyckte blev väldigt äkta och bra. Då och då blir intervjuer inte riktigt som man tänkt sig trots att jag alltid ber oma tt få korrläsa dom innan det publiceras. I tv är det ännu svårare att ibland få till rätt bild av sig själv men denna intervjun gjorde jag inte en enda ändring i, Sebastian lyssnade på vad jag sa och jag tyckte att den blev väldigt genuin.

HÄR kan ni läsa hela om ni tycker det vore roligt! Hittade även detta idag när jag kikade runt på nätet haha, så dramatiskt med en bild när jag gråter..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!