Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En intervju med min hemstads lokaltidning

För någon vecka sedan gjorde Sebastian Laneby från Eskilstuna Kuriren en intervju med mig, både till nätet och till den fysiska tidningen. Det är faktiskt en intervju jag tyckte blev väldigt äkta och bra. Då och då blir intervjuer inte riktigt som man tänkt sig trots att jag alltid ber oma tt få korrläsa dom innan det publiceras. I tv är det ännu svårare att ibland få till rätt bild av sig själv men denna intervjun gjorde jag inte en enda ändring i, Sebastian lyssnade på vad jag sa och jag tyckte att den blev väldigt genuin.

HÄR kan ni läsa hela om ni tycker det vore roligt! Hittade även detta idag när jag kikade runt på nätet haha, så dramatiskt med en bild när jag gråter..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson