Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godnatt från Frankrike

Godnatt från en liten by i Frankrike. Jag är på inspelning av ett välkänt tv-program i Frankrike just nu.

Ville bara säga godnatt, är så sjukt spänd men glad. Jag har haft en jättebra dag och jag har en bra känsla i kroppen. Jag gillar ju att utmana mig själv och göra sådant som kittlar till! Vi är ett stort gäng här borta just nu, vi sågs på Arlanda i morse och så har vi umgåtts hela dagen. I morgon blir det lugnt för mig så jag och några andra ska upptäcka denna lilla byn lite men på fredag smäller det. Jag landar i Sverige på lördag igen. Ska i alla fall ligga i och skriva till er <3

Puss. Ni är bäst!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej fångarna på fortet!

    marre 2017-06-09 10:41:37
    Svara
  • Wooow vad snygg du är hela tiden! Vart är din gråa tshirt ifrån, den du hade på instastory idag? 🙂

    Lovisa 2017-06-08 15:59:44
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!