Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Therese Frieberg har börjat grunda mitt bröllopshår..

För någon vecka sedan var jag hos min favorit Therese Frieberg på Bangs. Hon ska göra mitt och mina tärnors hår på bröllopet och jag känner mig så säker med henne!

Vi testade lite färg senast och vi gjorde mig lite ”kallare” i tonen och la i fler slingor. Mitt hår innan var mörkt i botten och väldigt blekt i topparna och så hade tonen börjat gå mot det gula. Jag vill ha ett naturligt fint svall på bröllopet så vi började grunda nu. Jag vill ha ett naturligt fint svall i olika blonda nyanser på börllopet. Jag vill även ha det lite fylligare så att jag kommer sätta i hairtalk om någon vecka eller två, jag har ju längden på håret men vill ha lite mer volym på den stora dagen och så vill jag att håret ska hålla sig och på mitt hår håller ingenting.

Så, det Therese gjorde var att hon gjorde en Mocca Blonde färg på mig. Det är det man gör när man vill ha den där skandinaviska blonda färgen många gillar. Många gör en för kall, blond färg som gör att håret ser matt ut. Det Therese gjorde var att hon gjorde båda highlights och lowlights för flera olika blonda nyanser och sedan lade hon i en toning som har både varma och kalla pigment, till en början var jag lite askig, lite för grå för hur vi tänkt till slutresultatet men nu är håret jättefint! Jag trivs så bra med färgen så vi ska fräscha upp det en sista gång innan bröllopet.

Hon toppade också det i vanlig ordning. Bästa Therese!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry