Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett tidsinställt inlägg när tiden är knapp..

Det här inlägget är tidsinställt. Idag, onsdag har jag fullt upp. Dagen ser ut såhär; 7.15 träning, 9.00 frukost med Indiska efter det ska jag slå mig ner på ett café och jobba undan lite, 14.00 lunch med Maria på Lindex 15.00 Event med fina Lovisa Barkman och Nelly.com och 18.30 Punk Royale med Deo Doc. En sådan här dag finns det inte mycket tid över så ett tidsinställt inlägg känns rätt idag.

Just nu i skrivande stund är det fortfarande tisdag, det är ruggigt och regnigt ute, mysigt tycker jag. J håller på att försöka laga internet och jag sitter och myser i soffan med tända ljus. Vi både behövde verkligen en sådan här lugn och skön kväll i soffan. Jag ska snart börja laga en köttfärsås och så ikväll ska vi bara mysa, greja med lite småsaker till bröllopet och se på någon film. Jag skulle vilja se SVT dokumentären om ‘Kevinfallet’ men är på så bra humör och vet inte om jag orkar bli arg och ledsen.. Jag blir så berörd.

Och lägenhetsjakten då? Visningen vi var på idag lyckad, så himla fin lägenhet. Vi får se hur det går med den! Det fanns i alla fall inget fel på den och vi båda fick en bra känsla! Nej nu ska jag återgå till mys med min karl <3 Ha en fin dag kära ni! Tack för ni tittar in!

Outfit; Blus från H&M, Jacka Busnel länk HÄR, Jeans Rag & Bone, heels Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Vad har du för storlek i koftan? hur lång är du? mvh

    malin 2017-06-24 23:22:52
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!