Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgbilder. Grill, båttur, brudbukett hos brudblomman, familj, hundar, fika och sol

Här kommer min helg i bilder och vilken helg, vädret gör ju så mycket. Jag älskar att vara utomhus! Det slår mig ofta när Sverige visar sig från den här sidan att det är så fantastiskt, min kärlek till LA är inte så konstig i och med att solen i princip nästan alltid skiner. Just nu är Sverige helt ljuvligt! Låt mig visa er vilken mysig helg i Eskilstuna. Jag och J rymde Stockholm för lite familjemys och lugn och ro.

Fredagen bestod av golf och lite spontana slag på ranchen, hundmys, grill med familjen Hjalmarsson, jag försökte lära Engla jula, tog en båttur och så myste vi på terassen med en kopp kaffe innan vi somnade sött.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Min klänning kommer från Zara.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Och jacka från mitt eget märke men den är slutsåld.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Lördagen bestod av lika härligt väder som på fredagen så medan mamma, pappa, J mfl spelade golf tog jag och min syster med oss vår hund Melvin till Malin som kallas brudblomman som gör min brudbukett med mer inför bröllopet. Hon är expert på blommor och var ett givet val för mig! Hon säljer även en massa fina kläder, jag ska dit och spana in några tunikor nästa gång jag är i Eskilstuna. Spana in hennes instagram @brudblomman och hennes webshop HÄR. Efter vi var klara med allt prat kring bröllopet och vad för blommor jag ska ha och lite sånt (håller allt hemligt) så åkte vi till farmor och farfars landställe för en mysig laxlunch och fika i solen. På kvällen vankades det grill igen med lite andra vänner, det bjöds på allt från burgare till korv och kött. Även denna kvällen slutade tidigt för mig och J, vi checkade ut redan vid 23.30 och somnade till Skam i sängen. Lugnt och skönt!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Shorts från Zara. Länk HÄR. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Mina nya Ray Bans hittar du HÄR. Modellen heter ‘Caravan’

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Topp från Daisy Grace, länk HÄR och shorts från Levis.

I söndags vaknade vi utvilade och åt en frukost utomhus. Efter lite sol på bryggan åkte jag, min syster och J till min faster och farbror och fikade lite och så slutligen åt vi en sen lunch/tidig middag hos mina föräldrar innan vi åkte upp till Stockholm. Vi sov hos mina svärföräldrar i Bromma i natt då vi hade visning igår (söndag) på lägenheten och så har vi även en visning idag så vi ville inte stöka ner. Vi avslutade helgen med en ljummen kvällsprommis i området där vi sprang på J’s bror och pratade lite. Sedan somnade vi till ett Skam-avsnitt igen. Trötta och glada efter en härlig helg!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!