Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inför bröllopet – jag testar Kérastase Aura Botanica

Som ni vet gifter vi oss om mindre än två månader. Jag har nu börjat försökt lagt lite extra krut på skönhetsbehandlingar och produkter. Jag vill såklart vara i mitt esse denna stora dag! Och mitt i all den här skönhetsdjungeln blir jag selektiv, jag förespråkar alltid naturliga produkter som inte är gjorda på en massa kemikalier och silikoner så när jag fick höra om den här naturliga hårserien blev jag superglad. Jag tvättar håret lite för ofta också så jag vill verkligen inte skrubba in massa dåliga kemikalier i hårbotten.

Nu i samarbete med Kérastase så har jag satt igång med deras hårvårdsserie Aura Botanica som jag hört så mycket gott om, till och med min frisör talade om att det är hennes absoluta favoritserie. Vad är det då som är så bra med denna? Inte nog med att serien får mitt hår att se fräscht ut och dofta gott utan detta är en hårvård med 98 % naturligt ursprung, produkterna är gjorda på handpressad samoansk kokos och araganolja, inga silikoner eller skräp. Precis så som jag föredrar det. Jag och J köper alltid ekologisk mat och senast vi bäddade om i sängen så gjorde vi det med ekologiska kuddfodral och täcken som vi fick av svärmor så vi båda försöker tänka på vad vi stoppar i oss och vad vi smörjer in oss med. Jag har länge sagt att vi bör använda hårprodukter som är naturliga så denna serien är ren lycka för mig. Jag känner att jag gör ett medvetet val att leva hälsosammare, värna om miljön och ge tillbaka när jag har möjlighet.

Min favoritprodukt är ‘Essence d’Éclat’ som är en spray jag sprayar i handdukstorkad hår, den ger näring till håret och gör det mjukt och fint. Den är lätt och ger vård till håret i två dagar och även antifrisskontroll i tre dagar. En riktig pangprodukt som gör att jag lätt kan borsta ut mina tovor och ha fin glans hela dagen.

Och förresten, här kan ni kolla vart ni har närmsta Kérastase-salong!

Advertisement

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!