Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bootcamp vecka 2

Jag sitter på Urban Deli. Klockan är innan 7 och jag sitter och väntar på min syster som kör mer mig 7.15 tre dagar i veckan.

Nu är vi inne på vecka 2 och det känns faktiskt mindre tungt denna veckan. Jag ska inte påstå att jag hoppade upp ur sängen i morse men det gör man inte varje dag. Det är lättare att komma upp när det är ljust iaf!

Känner mig ändå pigg. Jag tycker det är mysigt med tidig morgon trots att jag oftast drar mig från att kliva upp tidigt om jag får. Tempot är lugnt och skönt och människor beter sig mysigare, pratat lite tystare och känns lite snällare.

Nu ska vi kämpa sista passet för denna veckan för mig här. Jag ska plåta hela fredagen så nu ska jag svettas rejält och i helgen ska jag vila som bara den. Längtar!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var är din tröja ifrån? 😍 Så mysig!

    Bea 2017-05-24 17:14:46
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!