Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vaknade upp till tragiska nyheter och allt som innan kändes jobbigt känns inte längre..

Jag vaknade upp i morse, slog mig ned i soffan med mina plastfickor med kvitton jag skulle börja sortera medan jag åt frukost och så slog jag på Nyhetsmorgon för att ha det i bakgrunden och möts av den fruktansvärda nyheten i Manchester. Åh herregud. Vad är det som händer! Nu får det vara nog. Och stackars barn och anhöriga, förstå hur dessa barn hade sett fram emot den här konserten? Och tänk föräldrar som kanske varit oroliga för att släppa iväg dom. Nej alltså, det är inte sant det här..

Så den där bokföringen jag hade lite ångest för att sätta igång med kändes inte längre så jobbig. Jag har medan jag fått ihop April månads kvitton suttit och följt tragedin. Det är så fruktansvärt att världen ser ut som den gör just nu, det känns mörkt idag. Igår när vi åkte ner till Sergels Torg för att fira Tre Kronor så slog det mig ”hur är säkerheten här?” och när Viktor och Samir klev på slog det mig att dom såklart måste lockat dit massa barn och tankarna snurrade kring om något skulle hända.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag lider med Manchester och skickar alla mina tankar till anhöriga <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!