Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shoppa AntonFrans och skänk pengar till ett välgörande ändamål

Jag är så nöjd med mina solglasögon från Anton Frans. Det konsumeras mode för flera miljarder varje år, särskilt nu när fast fashion ligger i tiden. Tänk om konsumtionen kunde ges tillbaka? Det är AntonFrans grundidé och därför är jag en stolt ägare av dessa fina och sjukt sköna solglasögon som väljer att skänka pengar för det vi konsumerar.

Glasögonen är riktiga klass-solisar. Anton Frans väljer att citera det såhär;
”Processen inkluderar både steg som kräver maskinell precision och erfarna händer hos perfektionister. Kombinerade garanteras en wearability som lämnar ditt ansikte orört och helt utan solglasögonmärken”

Jag fick i alla fall ha mina solglasögon för mig själv i en dag, en viss herre här hemma stal dom och satt i dom på balkongen idag. Han passar iof nästan bättre i dom än jag? Han speglade sig och kollade på mig och sa ”Dom här passar ju mig” Glasögonen är unisex så vi kan dela på dom. Eller så får han köpa egna – och välja vilket ändamål han vill skänka 300 kronor till av summan som glasögonen kostar. Jag valde att köpa modellen ‘Medweten’ dom är sjukt fräscha.

Jag valde att skänka 300 kronor (av 1800:-) till Alzheimerfonden. Du kan välja mellan organsationer som Barncancerfonden, SOS Barnbyar, Mustaschkampen och mycket mer.

Om du också vill shoppa med ett gott ändamål, gör det HÄR.

Tisha HÄR (adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!