Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jobb hemifrån, ansiktsbehandling på Nordiska Kliniken, lägenhetvisning och bröllopsfix

Det här är första dagen jag haft tid att jobba hemifrån sedan jag kom hem, det har verkligen varit så himla mycket på senaste tiden och jag är lite känslig för att inte känna att allt är i ordning och reda hemma och att jag får vara hemma och andas lite och ladda batterierna. Så, att komma hem igår kväll och mysa lite för att sedan vakna upp idag och jobba hemifrån till lunch var precis vad jag behövde. Så skönt!

Nu är bokföringen gjord och det var ordning och reda, åh, skönt. Det är sådan befrielse när allt stämmer och när det känns som man har riktigt bra koll på läget. Ibland när det är mycket är det svårt att kunna känna lugnet när vissa stora saker ligger och lurar som man måste ta itu med. Nu är dom flesta stora sakerna på min ‘todolist’ gjorda. Nu ska jag dra på en tvätt, vika in lite kläder i garderoben, bädda sängen och dona lite innan jag ska iväg på en riktig genomkörare i ansiktet, jag ska på en djuprengörande ansiktsbehandling som jag ska berätta mer om senare men jag litar på tjejerna på Nordiska Kliniken och dom har lovat att göra mig fräsch och fin till 15e Juli. Efter det ska jag och J på lägenhetsvisning och sedan ska vi hem till J’s föräldrar på middag och lite bröllopsfix, vi håller på att pyssla med lite saker vi behöver. Wiho!

En skön tisdag. En helt kontrollerbar, jag behöver inte sätta timer på allt jag gör. Det här behövde jag! Trots all sorg idag som sagt… <3

Outfit:
Gammalt linne, Byxor Zara, Tofflor Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!