Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Daisy Grace x 2, Träningsevent, Spännande möte och Busnel

Nu när jag är hemma i Sverige tycker jag att det är kul att kunna tacka ja till lite roliga events som hålls, särskilt den här årstiden när det oftast händer så mycket kul. Även fast jag inte hinner tacka ja till allt så brukar jag väljer ut några som känns extra spännande!

Nu ska ni få hänga med på lite roligheter från förra veckan. Jag börjar med min vistelse hos Daisy Grace koncept store i Sturegallerian. Här kan du fixa håret och shoppa kläder samtidigt, hur smidigt? Dom ska även öppna en koncept store på Sveavägen där du ska kunna fixa både naglar och bryn, jag gillar att ha allt under samma tak. Jag fick i allafall i torsdags morgon klämma på den nya klädkollektionen som släppts och så fick jag håret fönat av världens härligaste Mona. Tack för det <3

Med fint fönat hår var jag iväg på nästa grej som var ett event ihop med Saucony där jag fick hoppa i en snygg träningskläder från det märket och testa mitt löpsteg och hur jag ska tänka när jag springer i fortsättningen. Mycket lärorikt!

Jag var sedan på Perfect Days kontor för att spana in Daisy Grace Showroom och faktiskt prova dom fina nya plaggen jag spanat på tidigare. Mina favoriter gick i rosa som ni ser. Den rosa toppen med volangärmar älskar jag och likaså den rosa sidenklänningen som jag bar över byxor den dagen. Den funkar ju som jacka med!

 

Sedan var jag på Strandvägen 1 för möte med Busnel och hämtade min beställning från dom. Hur fin är inte boxen när man beställer? Så exklusiv och fin. I min beställning låg det en fin jacka, en klänning och en vit topp. Ni ska såklart få se allt på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Sanne!
  Vart kommer byxorna ifrån? (De längst ner) Har även en fråga om vart de byxorna med volanger på benen som du har på dig i andra avsnittet av playmakers (vid fotograferingen) är ifrån?😍

  Linda 2017-05-22 13:42:34
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Heej! Här är byxorna i marinblått, världens bästa byxa. Har dom i svart också! http://revr.at/Qwb

   Dom svarta byxorna i programmet kommer från Zara. KRAM!

   Sanne Alexandra 2017-05-22 13:58:02
   Svara
 • Vad har du för storlek i den rosa toppen från Daisy Grace? 🙂

  Malin 2017-05-21 21:45:21
  Svara
 • Var kommer dina fina skor ifrån?:)

  Elin 2017-05-20 12:08:46
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!