Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lägenheten vi budade på, bröllopsmeny och träningsvärk

Jag började Damla och Hannahs Fashionable Fit Bootcamp igår och det var så svinjobbigt, herregud så mycket duktiga och starka tjejer. För mig var det extremt jobbigt jag är ju inte så van att lyfta vikter och göra squats med skivstång tex. Och Chins, för att inte tala om chins. Jag är inte bra på det, ännu.. Men, det känns som att jag lever idag i alla fall, kroppen är mör och jag känner att jag detta bootcampet bara kan göra mig starkare!! Det var i allafall så kul och Hannah och Damla är så grymma, så inspirerande och peppande. I morgon 7.15 är det dags igen.

Lägenheten vi kollade på här om dagen förresten, ni var några som undrade så ni som minns att vi budade på en förra veckan, vi vek ner oss och sedan kom en sista budgivare in och fick den. Grattis till dom! Vi var inte så ledsna utan det finns en hel del fint och det är ingen brådska. Men det kanske kommer bli? En viss herre här hemma ska tydligen lägga ut denna lägenheten på fredag!!! Herregud, redan. Han vill se vad vi kan få för den så vi får se hur det går, om den blir såld för det Jacob vill så kommer vi behöva hitta något snart.

Och så till något helt annat igen, i morgon, onsdag ska vi till Sundbyholms Slott där vi gifter oss om två månader och prova bröllopsmaten!! Ska bli så roligt att prova dom två menyer vi valt ut med tillhörande dryck och med kul sällskap. Vi ska dit med mina och J’s föräldrar samt toastmaster och toastmadame vilket är J’s bror med fru. Så kul ska det bli, detta har vi sett fram emot och efter i morgon kan vi pricka av en sak till.

Nu ska vi sova. Puss på er! BUSY days….. Satan vad jag tagit på mig jobb. Och så planerar jag något helt nytt projekt att lägga mycket tid och hela min själ i.

Foto: Pavel Maira

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oj så söt topp! Vilket märke är det på den?

    Linda 2017-05-18 08:52:29
    Svara
  • Hej! Vilken storlek har du i din svarta Mayla klänning? 🙂 Tänkte beställa den, så fin! Kram!

    Hanna 2017-05-18 08:39:43
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!