#DIORBACKSTAGE, plåtning för Dior, härlig lunch och inspirerande tjejer

Alla bilderna nedan har jag snott från duktiga och fina Lovisa Barkman. Jag talade om för henne direkt när vi kom att jag ville låna hennes bilder så all foto-cred till henne.

I förra veckan blev jag tillfrågad att vara med på ett kul koncept med Dior, jag skulle sminkas, plåtas, äta lunch med Dior-gänget och sedan gå på deras event. Allt var alltså under samma tak, på det nya hotellet At Six.

Jag tackade ja och blev upplockad av en bil 11.30 igår, när dom mailade mig att dom skulle skicka en bil till en viss tid trodde jag först att jag skulle bli bortrövad och sedan att det var min möhippa (parnoid) haha. Jag är inte van vid ett så fancy event så att dom skickar en bil. Jag kom i alla fall dit och åt en lunch ihop med hela ligan, vi influencers som representerade Sverige (team Sweden) var jag, Lovisa Barkman, Angelica Blick och Filippa Hägg. Det var även andra skandinaviska bloggerskor inbjudna så det var kul att träffa alla dom också. Vi hade en sjukt rolig dag tillsammans och jag hoppas att bilderna med Dior’s nya smink blev bra. Fokus på sminket var deras nya mascara ’Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum’ för extra volym.

Jag lät min MUA ha fria händer och hon ville att mina gröna ögon skulle poppa (jag har båda blå och gröna ögon verkar det som) och hon gjorde mina ögon väldigt markerade, jag är inte van vid att ha så mycket smink så jag kände knappt igen mig själv men det var sjukt kul att plåta i, det blir ju en helt annan version av mig själv. Kul med lite experiment och tjejen som sminkade mig var skillad.

Tack Dior för att jag fick vara med på detta! <3 Och tack alla härliga tjejer för den roliga dagen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!