Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Varför jag valde att tacka JA till Playmakers..

I Februari fick jag frågan om att medverka i ett webbtv-program som skulle sändas på TV4-play, där och då var inte programmet satt ännu så det fanns ingen riktigt röd tråd men man skulle i alla fall få följa svenskar utomlands. Efter många vändor fram och tillbaka blev den röda tråden att dom skulle följa kvinnor som bor utomlands på grund av att deras killar är hockeyproffs.

Här blev jag skeptisk. Jag har byggt upp min karriär själv och är inte på något sätt beroende av Jacob. Men när min kontakt på produktionsbolaget berättade att dom inte hade några krav på att jag behöver filma Jacob överhuvudtaget och att jag filmar allt material själv så kändes det helt annorlunda. Jag tyckte det kändes som en kul grej plötsligt, att filma 10 minuter av min vardag och visa er hur mitt liv ser ut där borta. Ett kul steg i min karriär helt enkelt! Och när Elina Casell som också är med i programmet som jag känner sedan tidigare valde att tacka ja kändes det ännu roligare, jag beundrar henne för hennes driv och jag blev peppad på hela projektet. Det enda som jag inte filmat själv är synken och där kommer ni få se en mer personlig sida av mig själv, vi gjorde en 3 timmars synk (eller kanske 4) där jag öppnade upp mig och delade med mig av mig själv vilket jag tror ni kanske kommer uppskatta som följt mig ett tag.

Jag är ju stolt över det jag själv åstadkommit i mitt liv och har jobbat så länge med mitt varumärke så det är viktigt för mig att jag står för det jag gör och att det känns äkta. Jag hade inte velat vara med i ett program som liknade ‘Hockeywives’ inte för att det är fel att vara en hockeyfru såklart utan för att jag gillar inte själva vinklingen av programmet. Jag tycker det är missvisande, i alla fall om jag utgår från hur jag och vi lever.

Hur som helst så pratade jag ihop mig med Jacob och valde att tacka ja. Han själv medverkar inte i serien, han syns lite här och var bara. Jag har valt att visa upp min vardag i Hoboken, det är ju ett äventyr i sig att bo borta och det har varit sjukt kul att filma.

Jag har även länge tänkt att börja vlogga, det är det som ligger rätt i tiden nu i och med mitt yrke. Rörligt är ju det nya och vi kommer bara att se mer av det så det passade bra som ett startskott för mig att få öva lite på att filma och bli mer bekväm framför kameran. Jag har sett min resa kring det här projektet som att jag vloggat, jag har visat upp det jag vill visa upp och det ni kommer få se är allt ifrån mina vardagar med mitt jobb till när jag haft fotograferingar, när jag haft vänner som hälsat på, när vi flyttat ihop lägenheten, när jag provar min brudklänning, när vi sa hejdå till NY och packade ihop lägenheten och en jäkla massa skratt i vanlig ordning (och några tårar)

Programmet heter Playmakers och sänds på TV4-play varje måndag i 10 veckor. Så det släpps i natt! Hoppas ni kommer att gilla det. Ni får gärna ge feedback. Men ni, snälla var snälla nu, det är så läskigt att slänga sig in i något sånt här, jag har aldrig blivit bedömd i rörligt förut, enligt i skrift i min blogg. Hoppas i alla fall innerligt att ni kommer tycka att det är roligt att följa mig! Jag har redan fått fin feedback och är så tacksam för det <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej har följt Alla avsnitt av playmakers ! Mitt nya beroende vet inte vart man ska ta vägen nu bara när alla avsnitt har visats ?. Men håller tummar att det bli en säsong till ❤ ni alla som är med i serien är så grymma ❤

  Matilda 2017-07-19 21:52:09
  Svara
 • Såg första avsnittet! Ska bli så spännande att följa säsongen! Vad heter låten i introt?

  Anonym 2017-05-15 14:09:51
  Svara
 • Ska bli jättekul att se! ❤ och lite extra kul efter att ha läst din blogg i flera år ❤

  Linnéa 2017-05-14 20:17:51
  Svara
 • Du gjorde väl ett webb-tvprogram för ett tag sedan? Där ni filmade er själva och sen klipptes det ihop till avsnitt. Vad hände med det? Känns som det bara rann ut i sanden…. Ska iaf bli kul att följa dig på nytt i video-formatet 😀

  sara 2017-05-14 18:23:08
  Svara
 • LÄNGTAR! du är sjukt grym sanne

  Alma 2017-05-14 16:10:11
  Svara
 • Kommer du til å legge opp avsnittene på bloggen? Vil gjerne se selv om jeg ikke bor i Sverige! Ha en fin dag<3

  Elise 2017-05-14 16:08:12
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!