Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Playmakers premiär i morgon

Förlåt för min frånvaro. Första veckan i Sverige har minst sagt varit fartfylld, det har varit fullspäckat schema.

Nu ska jag sticka iväg och träffa mina svägerskor på frukost och lite shopping, dom ska kika klänningar till vårt bröllop.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag berätta allt om webbtvserien ‘Playmakers’ som jag medverkar i och som har premiär i morgon. Det har ju blivit officiellt nu och ni vet att jag hintat om att jag jobbat med rörligt under en tid, this is it. Jag tänkte skriva ett inlägg i eftermiddag om min medverkan, jag delar gärna mina tankar med er.

Hörs om en stund <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det ska bli så roligt att se! Jag gillar konceptet att det är mer personligt och äkta än de amerikanska motsvarigheterna till programmet 🙂 så kul, bra jobbat! Ser fram emot att se avsnitten! Kram

  cissi 2017-05-14 15:10:58
  Svara
  • Svar på cissis kommentar.

   Vad roligt att du är peppad på programmet. JA, härligt. Blir så glad av den feedbacken, kunde inte fått bättre respons på känslan av programmet. Vad kul!! I natt 00.01 ligger det uppe. Jag ska kika i morgon, ska bli kul för mig att följa dom andra tjejerna haha. Kram!!

   Sanne Alexandra 2017-05-14 16:00:45
   Svara
 • Åh vad roligt! Måste säga att jag får sån himla inspiration av dig. Inte bara klädmässigt utan livet i övrigt också. Du verkar så genuint tacksam och glad för allt som sker, även när det är motigt och tufft, och det är något jag verkligen behöver bli bättre på. Det är så lätt att känna att det bara är uppförsbacke hela tiden med stress, skola och kärlek och allt vad det är. Men genom din blogg har jag verkligen börjat se saker annorlunda – det ÄR kämpigt ibland, men man måste se det från ett helhetsperspektivet och veta att det blir bättre 🙂 och att inget kommer gratis;) ibland måste man kämpa också! Så tack så himla mycket. Det ska bli spännande att följa serien 🙂

  Amanda 2017-05-14 14:47:48
  Svara
 • Det ska bli så himla kul att följa dig i ett annorlunda format! Kul att följa dom andra tjejerna också och se vilka olika typer av liv ni lever allihop. Följer Elina också, så det blir extra kul att följa er två 🙂 Kram!

  Sara 2017-05-14 10:05:39
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åå vad kul att du tycker det 🙂 jag tycker också att det ska bli kul att följa dom andra tjejerna, blir som en serie jag kommer se fram emot att se också!! KRAM!

   Sanne Alexandra 2017-05-14 16:02:09
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!