Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Heltsvart outfit och tankar kring hur livet kan vända..

Här kommer en helsvart outfit som jag och Isolina (som jag saknar!) fotade i Meatpacking i NY.

Minns ni att jag skrev om min kärlek för smokings? Läs inlägget HÄR.  Jag nämnde i alla fall då att mina smokingbyxor från Zara går att använda till så mycket. Här matchar jag dom med en stickad tröja från SheIn (länk) och med tofflor från Zara. Slappt men snyggt tycker jag!

Nu har jag precis tagit itu med lite saker jag inte prioriterat senaste veckorna men nu fick jag det gjort. En sak var att jag fick ett mail av den psykolog jag gick till för två år sedan. Är för övrigt evigt tacksam för henne, får så bra känsla i kroppen när jag tänker på henne. Hon mailade mig och undrade hur det gick med allt och hur livet såg ut och jag blev så glad, förstå hur livet kan kännas så svårt men också så enkelt i olika perioder i livet. Vad det är fascinerande att vi är så starka vi människor! Det knyter sig lite i magen när jag tänker på hur jag slängde mig in på hennes kontor och ville att hon skulle reda ut mig, varför var jag så ledsen och förvirrad. Jag minns hur hon tittade på mig med sina snälla ögon och sa ”Det är inget fel på dig, du måste bara ta några jobbiga beslut. Du är i en kris” och det var precis så det var. En riktig 25-års-kris alltså, saker jag förträngde att jag tyckte var jobbiga och var missnöjd med och till slut exploderade allt. När jag väl tagit en del jobbiga beslut så mådde jag både dåligt och bra, det var höga toppar och djupa dalar, ingen balans men med tiden om man väljer att tro att allt löser sig och kämpar vidare så ordnar det sig. Och vi lär oss så mycket av dessa tunga perioder, det är då vi utvecklas som mest, det är svårt att komma ihåg mitt i en jobbig sits eller i en kris men glöm inte – från kaos kommer klarhet.

Jag svarade i alla fall henne och insåg att saker har ju faktiskt löst sig väldigt bra. Det är en mycket äldre Sanne idag, som svarar på det här mailet. Jag mår bra och jag står stadigt trots att det funnits blåsväder, jag är beredd på att det kommer nya blåsväder men nu vet jag, det kommer att reda ut det som behöver redas ut. Livet är upp och ner så det bästa vi kan göra är att bara tacka och ta emot för allt bra här i livet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Så fint av dig att dela med dig, går igenom en 25 årskris just nu… känslan att man ska komma ut den är så långt borta. Men förstår att man gör de. Konstigt nog känns se bättre när man ser att andra mått dåligt men lyckats komma ur de. (Vill såklart inte att folk ska må dåligt men du fattar) fin blogg! Kram

  Emma 2017-05-16 00:18:27
  Svara
 • Hej Sanne!

  Hur kom du i kontakt med din psykolog och hur märkte du att hon var rätt för just dig?

  Tusen tack för en inspirerande blogg, massa kramar
  R

  Rebecka 2017-05-14 09:03:09
  Svara
 • <3 <3

  Linnéa 2017-05-11 20:08:16
  Svara
 • Konstigt när man kommer in här och du har skrivit precis något som jag behövde få läsa.
  Tack!

  Beatrice 2017-05-11 18:32:55
  Svara
 • Du är en sån fin och klok förebild, blir så peppad av dig! <3

  Jessica 2017-05-11 09:57:39
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!