Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag signat upp ett träningsbootcamp – Gör det du med!

Vet ni vad jag gjorde idag? Jo jag signade upp ett träningsbootcamp. Precis som jag gjorde förra året. Jag märker hur stressad jag är över allt jag har att göra och hjärnan är mosig och jag vet inte riktigt när jag ska få till träning om jag inte har satta tider som jag inte kan rucka på.

Exakt samma metod körde jag förra året och det hjälpte mig jättemycket med mina rutiner. När jag är klar med bootcampet kommer jag fortsätta köra Barre, Megaformer osv men nu känner jag för att köra en månad ordentligt och med fasta tider. Så vad är det för träningsfokus? Det är funktionell styrketräning, pulshöjande cirkelpass, boxning, löpning. Vid önskemål finns curves och yoga tillgängligt. 20 platser.

SÅ – Signa upp med mig?! Jag ska köra min kompis Damla’s Bootcamp. Jag kommer att köra campet som är 07.15 tre dagar i veckan. Kom, signa ni med!!!

Såhär ser upplägget ut;

Start: måndag 15/5 – MÅN, ONS, FRE träning i studion, TIS löpning med adidas runners. Pågår i 4 veckor. Plus 2 veckor tillägg om ni vill.

DU FÅR:
• 12 klasser i adidas x Fashionablefit studio.
• 4 Löparpass med Adidas Runners
• Fashionablefit träningsprogram för öppen träning.
• Fri entré för egen träning i studion 4 lördagar mellan 9-13.
• Teknikworkshop 14/5 10.00-12.00
• Rekommenderad kostplan.
• Kostworkshop i matstudion: Datum ej satt.
• Goodiebag.

PRIS: 3 450:- Möjlighet till delbetalning finns. Signa upp HÄR. Nu kör vi!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!