Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Som jag längtat efter korvstroganoff!

Det finns en del saker jag saknar i matväg från Sverige när vi bor i Usa, det är framförallt tre saker. Riktigt smör, falukorv och små räkor, så att man kan laga skagenröra. Det finns bara jätteräkor som inte blir en höjdare, det är i allafall inte sådana vi är vana vid här hemma i Svedala.

Jag sa till våra vänner Philip & Malin att jag saknade korvstroganoff så himla mycket så ikväll är vi hembjudna på det hemma hos dom, längtar!! Så ska vi heja fram Sverige i hockey-VM också. Mysigt!

Dagen har i alla fall gått i ett men det viktigaste är gjort!! Jag har donat med bokföring, rensat mailen, planerat veckan, betalat några fakturor, tränat Megaformer – jösses så jobbigt det var och nu har jag och J rensat undan lådor och skräp här hemma, vi har slängt massvis med strunt och det känns så skönt. Inte något vi kunde ge bort utan massa lustiga prylar som legat i förrådet.

Sista visningen på den lägenhet vi är sugna på är just i detta nu så nu är vi spända på att höra från mäklaren!!!! Jösses så spännande detta kan bli. Jag har bara varit med om en budgivning förut och det är verkligen blandade känslor, både kul och stressigt.

Ciaaao! Tack för feedback på mitt inlägg tidigare idag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur gick det med lägenheten? Kan du inte skriva ett inlägg med vad ni letar efter. Tycker det vore kul att följa er i bostadsletandet. Tack för en härlig blogg!

    Johanna 2017-05-09 18:11:20
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!