Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lediga dagar och uppladdning för allt som väntar..

Alltså den här resan är allt jag och J önskade oss, ren och skär avkoppling. Att åka till en plats man varit på förut är så bekvämt, mina föräldrars lägenhet här är för oss bara semester. Ingenting speciellt nytt att upptäcka, inget behov av att prova massa nya restauranger utan vi gör bara det vi vill, lata oss, tränar om vi känner för det, nöter serier, lagar middagar, solar, spelar yatzy. Vi reser alltid bara hit med handbagage och ‘checkar in’ och slappar totalt. Man sover så gott här också, det är så mörkt i alla rummen och det är tyst och svalt.

Jag behövde verkligen ett par dagar där jag inte ligger i med jobb och saker att göra. Jag släpper inte allt helt såklart, det är det som är så lustigt med mitt jobb, jag har ju aldrig riktigt semester så att det är inte så stor skillnad på min vardag och helg vilket är både bra och dåligt. Inte ens mina semestrar skiljer så mycket från min vardag. Alla dagar blir lite likadana då jag är så flexibel i mitt jobb.  Det är därför måste jag alltid vara rätt disciplinerad med mina rutiner, annars hade det inte funkat. Jag kan ju liksom hitta på något kul en onsdag och sova ut en torsdag om jag lägger upp min dag så men det funkar bara då och då. I praktiken hade jag kunnat lägga mig sent varenda kväll så länge jag inte har ett tidigt morgonmöte så jag måste verkligen hålla mig disciplinerad. Jag behöver liksom alltid, oavsett vardag eller på semester ha en bra balans i mitt liv. Och då menar jag inte pga jag kan göra en massa kul utan för mig har snarare problemet mer varit att jag inte har kunnat sluta jobba och att jag låst in mig. Det känns ändå som jag har kontroll på det och det är jag stolt över för det är verkligen en utmaning och har varit det sedan jag startade SanneAlexandra 2013. Så nu när vi är här nu så kör jag inte all in på jobb, mina sociala medier, mailen och mitt klädmärke men jag försöker fortfarande hålla lite rutiner, så som att slänga upp ett inlägg här en gång om dagen, springa på löpbandet och planera lite inför det som komma skall. Men inte mer än så! Jag napar när jag vill, läser böcker, lyssnar på poddar och vilar verkligen.

Det är ju ren och skär lyx tycker jag att jag håller på med något jag tycker är så kul och som är så flexibelt och som i alla jobb så finns det några minus och för mig är det väl att jag inte kan släppa jobbet helt men jag tycker det är 100 fler plus än minus att vara egen företagare så att jag är tacksam varje dag och känner att det är unikt att få göra jobba med något som är så roligt. Det är ju ingen annan än jag själv som tagit mig hit jag är idag men jag får fortfarande nypa mig i armen för att jag vågade satsa och har den här friheten inom mitt yrke som jag har nu. Allt känns möjligt!

Jag har en massa kul framför mig nu, en webbtv-grej som blir officiellt i slutet på maj, jag kommer att tala om en annan nyhet för er vecka 26 som kommer att vara en stor förändring för mitt yrke och så händer det lite annat kul längs vägen som ni kommer få ta del av. Mitt i allt detta med mitt jobb så vill jag umgås så mycket jag kan med vänner och familj och även ligga i fas med det som ska fixas med bröllopet, det är alltid mer fix än man tror men vi känner ändå att det känns som att vi har det under kontroll! Jag är typ stressad över att jag inte är stressad? Har jag sagt det? Det är ju bara 2 månader kvar och vi låg idag och peppade, vi längtar!! Hur som helst, det kommer nog bli mer jobb än vi tror och nästan alla våra helger är uppbokade fram till bröllopet så att denna semestern sitter SÅ fint just nu. Jag njuter verkligen och laddar upp batterierna allt jag kan, det kommer ju vankas möhippa, det är födelsedagar, studenter, 2 andra bröllop så att detta känns som mitt startskott inför allt det roliga som ligger och lurar. En vecka i Spanien och så när jag kommer hem kommer vi flytta in i lägenheten och kicka igång vardagen!!

Nu har vi i allafall precis duschat och slagit oss ner i soffan. Vi är helt fast i serien Thirteen Reasons Why, den är så sjukt bra. Har ni sett den? Ikväll blir det tacos på takterassen och jag passar på att koppla av till max så hoppas ni har det härligt i vårvärmen hemma eller var ni befinner er. Nu ska vi forstätta lata oss. På fredag är det hemgång så vi ska fortsätta mysa på här! Puss på er.

Här kommer lite random bilder från dagarna här borta.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den serien är sjukt bra! Har precis sett klart den. Så fint budskap.

    Sara 2017-05-03 12:53:43
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!