Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Valborg i Spanien

Vi kom ju fram till Spanien i fredags förmiddag, det låg som ett molntäcke över Alicante både fredag och lördag men nu så, nu är solen här för att stanna. Och om vi svenskar är sugna på sol? Minst sagt. Vi bara latar oss, äter, napar, skålar i sangria och äter lite till. Semester för mig med andra ord. Jag tittar på telefonen ett par gånger om dagen och svarar på dom allra vesentligaste mailen annars tar jag det extremt lugnt. Semesterlunk!

J frågade mig för ett tag sedan när jag senast var helt ledig, då menar han ledig från blogg/instagram ja ni förstår, hela paketet och det kan jag knappt minnas. 2010 kanske? Jag tar inte helt ledigt denna veckan men jag ligger inte i som jag gör annars. Så ni vet. Men jag kommer att uppdatera här!

Nu ska jag ut i solen, klockan är redan 12.20 och jag har inte kommit utan för dörren ännu, vi bara tar det som det kommer och man gör vad man vill. Min syster jobbar, J ligger och steker vid poolen och jag har pillat lite på datorn. Men nu ni, nu ska jag slå på en podd och försöka få lite sol på den här vinterbleka kroppen. Ikväll vankas det grill på takterassen och jag ska nöta 13 reasons why, vilken serie?! Wow. Fast efter 10 minuter.

Hasta Luego!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind