Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Valborg i Spanien

Vi kom ju fram till Spanien i fredags förmiddag, det låg som ett molntäcke över Alicante både fredag och lördag men nu så, nu är solen här för att stanna. Och om vi svenskar är sugna på sol? Minst sagt. Vi bara latar oss, äter, napar, skålar i sangria och äter lite till. Semester för mig med andra ord. Jag tittar på telefonen ett par gånger om dagen och svarar på dom allra vesentligaste mailen annars tar jag det extremt lugnt. Semesterlunk!

J frågade mig för ett tag sedan när jag senast var helt ledig, då menar han ledig från blogg/instagram ja ni förstår, hela paketet och det kan jag knappt minnas. 2010 kanske? Jag tar inte helt ledigt denna veckan men jag ligger inte i som jag gör annars. Så ni vet. Men jag kommer att uppdatera här!

Nu ska jag ut i solen, klockan är redan 12.20 och jag har inte kommit utan för dörren ännu, vi bara tar det som det kommer och man gör vad man vill. Min syster jobbar, J ligger och steker vid poolen och jag har pillat lite på datorn. Men nu ni, nu ska jag slå på en podd och försöka få lite sol på den här vinterbleka kroppen. Ikväll vankas det grill på takterassen och jag ska nöta 13 reasons why, vilken serie?! Wow. Fast efter 10 minuter.

Hasta Luego!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson