Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mayla, hur kan jag ha missat detta klädmärket?

Hur kan jag ha missat Mayla? Jag har sett namnet men jag har aldrig riktigt spanat in kläderna noga. Mayla startades 2010 och jag fick äran att träffa designern Marlene på NK i torsdags. Vilken powerkvinna, sådan inspiration!! Jag, designern och Philippa som bjöd mig till butiken på NK gick igenom alla världens problem medan vi skulle kika lite på all fin design. Så roligt att träffa så coola kvinnor!

Jag kom därifrån med en hel del fint och först ut måste jag visa er den här underbara klänningen. J älskar den! Jag tänkte när jag bar den igår att eftersom den har hög krage så är det fint att bära den med uppsatt hår så att man ser klänningen. Jag är ju förälskad i korta klänningar som har hög krage och lång ärm, det gör det så mycket mer classy. Jag är ju även en av dom som älskar volanger så denna klänningen var ju on point för mig! Jag älskar den. Jag kommer bära den både till klackar som nedan men även till mina birkenstock eller andra slags lite finare tofflor till vardags.

Länk till klänningen hittar ni HÄR. 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!!! Gud så fin du är i håret på bilden!! Hur får man till en sån hair style? 😀

    Maria 2017-05-02 14:39:34
    Svara
  • Vart är skorna ifrån? 🙂

    C 2017-05-01 14:05:58
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!