Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Träffa familjen och sedan vidare mot varmare breddgrader.

Dessa dagarna sedan vi landade i måndags har gått så fort. Det har varit full fart. Igår träffade vi J’s bröder + familjer och ikväll ska vi åka till Eskilstuna för att krama om min familj och grilla. J’s föräldrar missade jag innan vi åker nu, dom ska också iväg så vi får ses när vi alla är hemma. Så nu har vi snart fått krama om hela familjen <3

Jag ska ner till stan nu till NK och träffa tjejerna på Mayla. Efter det blir det en lunch innan vi ska till Eskilstuna. I morgon bitti tidigt så åker vi till mina föräldrars lägenhet i Alicante, det ska bli skönt. Det ser inte ut att vara något toppenväder men det mesta är bättre än här i Stockholm just nu. Det ska bli skönt med lite avkoppling, jag är sugen på att köpa med ett par bra böcker och verkligen slappa. För mig känns det som att när vi kommer hem så är vi liksom redan inne i Maj och vi har kommer ha fullt upp från morgon till kväll fram till bröllopet. Det är mycket planerat, vi ska flytta in i lägenheten, saker ska roddas, jag ska jobba en hel del och ja, det kommer bli en del så det känns skönt att bara lata sig i en vecka nu. Jag har ju även filmat i en månad nu cirka så det ska bli skönt att koppla bort det också, resultatet kommer i slutet på Maj.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind