Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Träffa familjen och sedan vidare mot varmare breddgrader.

Dessa dagarna sedan vi landade i måndags har gått så fort. Det har varit full fart. Igår träffade vi J’s bröder + familjer och ikväll ska vi åka till Eskilstuna för att krama om min familj och grilla. J’s föräldrar missade jag innan vi åker nu, dom ska också iväg så vi får ses när vi alla är hemma. Så nu har vi snart fått krama om hela familjen <3

Jag ska ner till stan nu till NK och träffa tjejerna på Mayla. Efter det blir det en lunch innan vi ska till Eskilstuna. I morgon bitti tidigt så åker vi till mina föräldrars lägenhet i Alicante, det ska bli skönt. Det ser inte ut att vara något toppenväder men det mesta är bättre än här i Stockholm just nu. Det ska bli skönt med lite avkoppling, jag är sugen på att köpa med ett par bra böcker och verkligen slappa. För mig känns det som att när vi kommer hem så är vi liksom redan inne i Maj och vi har kommer ha fullt upp från morgon till kväll fram till bröllopet. Det är mycket planerat, vi ska flytta in i lägenheten, saker ska roddas, jag ska jobba en hel del och ja, det kommer bli en del så det känns skönt att bara lata sig i en vecka nu. Jag har ju även filmat i en månad nu cirka så det ska bli skönt att koppla bort det också, resultatet kommer i slutet på Maj.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che