Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sista dagarna i NY, shopping, gömd restaurang, packa och slutspelshockey i uppehållsrummet

Jag och J ligger och kollar på slutspelshockey i soffan i uppehållsrummet som tillbehör komplexet vi bor i. Våra tv-kanaler och vårt internet ligger nere, det skulle sluta funka när vi åker hem på söndag men det blev en miss så vi ligger här och myser som om de vore vår egen soffa haha. Äter jordgubbar och hejar på våra vänner som fortfarande är med och spelar om att kamma hem Stanley. Vi funderar, eller jag funderar på att spöa J i biljard i halvlek. Hehe.

Mitt i all packning så stannade jag upp och kikade på lite bilder från senaste dagarna och vilka härliga dagar. Det trista väder som dragit in här över nu kom perfekt till att vi behöver packa ihop lägenheten. Tackar för det!

Men senaste dagarna har varit fina. Bilderna nedan är från i lördags när vi strosade till tåget, shoppade runt i Soho och avslutade kvällen med middag på Beauty & Essex som ägs av Tao-gruppen för er som vet vad det är. Restaurangen är en ”hidden restaurant” så utanför ser det ut som en pantshop men när man kommer in finns det en dörr som tar en till restaurangen. Älskar hidden bars & restaurants. Svengelska men ni förstår.

Igår var jag och J trötta så jag tog inte en enda bild men efter att jag sovit 11 timmar i natt (slocknade i soffan 22) så har vi varit igång hela dagen. Vi har tränat, ätit asiatiskt utomhus och hyrt ett förråd att lämna våra grejer vi över sommaren, vi vet inte om vi kommer tillbaka men vi eller jah får åka och hämta det, eller så får vi shippa det. Jag har iaf hort en stor rensning bland mina kläder, det är ju inte klokt så mycket man kan samla på sig när man jobbar med kläder? Obehagligt nästan. Nu ska iaf hälften skänkas och en del med hem över sommaren (mina sommarkläder är hemma så varför så mycket här?) och alla mina vinterkläder lämnar jag kvar. Jag är inte den som shoppar mest av mina vänner, långt ifrån men jag lyckas samla på mig ändå. Mycket samarbeten, mycket samples och dålig på att slänga är inte en kanon-kombo när man ska packa.

Nu ska vi fortsätta heja!! Puss på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilka fina bilder…spännande samt skrämmande att inte riktigt veta hur framtiden ska bli. Det blir säkert toppen:).
    En liten fråga, kommer ”The Suede Biker” komma in igen? Missade tyvärr att klicka hem den till mitt stora förtret, den är såååå fin!

    Ha en fin dag!

    Caisa 2017-04-21 08:34:11
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che