Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUSINESS.

Jag har en liten dröm. Det är att jag skulle starta ett till klädmärke med ett namn som inte är mitt eget, något franskt coolt namn och med enbart fokus på business clothes. Kvinnliga kläder som passar boss ladies! Tänker enkla, hållbara plagg i fina material, tex den perfekta kostymen, den perfekta skjortan, den perfekta lilla svarta osv. Jag vill inte avslöja för mycket men jag tror jag ska sätta igång med detta inom kort. För att bara för att man kan ha en outfit på ett kontor betyder det ju inte att man inte kan ha den på aw’n, på dejten eller på festen. Med lite fix och trix med detaljer så går allt att styla om!

Men, just nu blir det inte mycket gjort på den fronten. Jag började bli krasslig i torsdags och tog då det smartaste beslutet på länge ”JA! Jag jobbar hela helgen!” Vilket resulterade i att jag såklart mår som en kratta idag, fortfarande och det är tisdag. Suck. Att jag inte lär mig. Hur som helst, nu har alltså J gått på ledighet och vi båda är sjuka. Haha. 27 grader och sol och vi hade planerat att bara må dessa dagarna. Jaja, det blir ju aldrig som man tänkt sig ändå så vi är glada för det. Vi försöker båda kurera oss så att vi snart kan njuta av veckan, vi har lagfester osv i morgon och sedan får vi besök så nu ska vi bara fokusera på att bli kvitt den här förkylningen. Jag sitter just på Starbucks och får undan massa jobb, det bara måste bli gjort och J är på möte med coachen, vi får väl se var vi hamnar efter sommaren? Nu börjar processen inför nytt kontraktsskrivande..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jaaa!!! Gått och tänkt på detta så länge själv, blev inspirerad av Emilia De Poret och Ebba Von Sydows bok ”Säker stil” och deras podd där de pratar mycket om den perfekta basgarderoben. Tänk ett klädmärke där du kan hitta de PERFEKTA kostymbyxorna, vita skjortan, kavajen osv. Också drömt mycket om den perfekta jobbklänningen som också kan vara moderiktig för en gångs skull! Är så trött att allt måste vara så jävla tråkigt från 1800-talet för att man ska se lite classy och uppstyrd ut. Kör!!!

    Jennifer B 2017-04-17 21:35:50
    Svara
  • Hurra! En så bra idé! Jobbar själv i en bransch med superstrikt klädkod och är oftast svårt att hitta passande plagg men som inte är tråkiga. Behövs verkligen fler designers som uppmärksammar den typen av plagg!

    Sandra 2017-04-13 12:56:53
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che