Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VELVET GREEN AND THE LAST GAME THIS HOME GAME THIS SEASON

Grön sammet. Min obsession! Om det inte är på en klänning så som nedan så är det soffor, vi hade ju en soffa förra året i typ denna färgen och materialet. Still lovin it!

Denna kavajklänningen jag designat är topp 3 det snyggaste jag designat, tycker jag själv. Jag tycker att den här klänningen/kavajen hur man nu vill bära den är en riktig tiopoängare. Jag bär den antingen som nedan med klackar och ostädade lockar eller som en kavaj över jeans eller skinnbyxor ihop med någon enfärgad tisha (tänker vitt, grått eller svart) Jag minns så väl när jag fick idén om att göra en sådan här klänning, det gick rätt fort från ide till slutresultat och jag vet hur exalterad jag var första gången jag bar den. Jag känner mig alltid så snygg i den, särskilt med ruffsiga lockar så som nedan, lite härligt loose sådär.

Med rabattkoden VELVET får ni 20 % rabatt. Länk till ‘Blazer dress’ hittar ni HÄR. 

// Nu har jag lagt mig i sängen. Jag är en liten tant då och då. Både igår, fredag och idag har jag legat i sängen vid 21.30. Ljuvligt. Jag tänkte precis som idag gå upp tidigt i morgon. Det vankas frulle med min vän Fang och sedan ska jag jobba hela dagen innan det blir middag med fruarna i laget hos en av oss, vi ska se sista matchen ihop och umgås. Vi såg sista hemmamatchen ikväll, jag vet ju inte om vi kommer tillbaka efter sommaren så det var lite känsligt. Hoppas jag får se J i en Devilströja efter sommaren igen och att jag får umgås med alla mina fina tjejer igen <3 Sorgligt annars. Well, var hockeyn en tar oss kommer det att bli bra. Godnatt fina ni!


 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Den gröna mocka jackan, kommer den komma in igen? verkar slutsåld på Na-kd.

  Sara 2017-04-14 22:21:59
  Svara
 • Hej Sanne! Jag ska till Los Angeles i sommar och undrar om du kunde göra ett inlägg med lite tips om bra ställen? Typ restauranger, barer, saker att göra. Tycker att det är svårt att hitta bra tips online och du verkar ha bra smak gällande mat och sånt!☺️

  Cecilia 2017-04-11 13:24:19
  Svara
 • Sanne!! Jag har precis suttit i bilen på väg hem från fjällen och lyssnat på podden du medverkat i. Jag lovar dig, jag satt och log från början till slut! Du verkar vara en så ödmjuk och härlig prick och jag vill bara att du ska veta att du inspirerar mig! / Kram Frida (följt dig sen din tid i LA)

  Frida 2017-04-09 14:31:48
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che