Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST WEEK OUTFIT

Det känns lite lustigt att leva på som vanligt efter tragedin i Stockholm igår men livet måste gå vidare. Jag ska försöka bara fortsätta leva, resa och sprida kärlek utan att vara rädd. Jag vägrar välja hat och rädsla. Jag har det i alla fall i bakhuvudet det som skedde hela tiden och tänker på det ofta <3 Det kommer nog ta sin tid att smälta.

Från något väsentligt till något oväsentligt. En outfit ifrån förra veckan. Jag jobbar på som vanligt här hemma och har planerat att jobba hela helgen då J går på ledighet i morgon, säsongen är slut efter matchen i morgon kväll i Detroit så nästa vecka har vi en del planerat med laget (lagfester osv) vilket gör att jag kommer behöva missa lite jobb, därav helg fullspäckad med jobb och inspelningar.

Åter till den här outfiten. Dessa byxorna från & Other Stories vill jag hylla. Ni hittar dom HÄR och det är en grym passform. Jag kommer matcha dom till sandaler ihop med vita och randiga skjortor, mycket vitt, ihop med röda blusar och en massa somrigt. Dom funkar lika bra till vardags som på kontoret som på fest.

Topp & Skor Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry