Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THOSE ARE THE DAYS

Efter en massa intensiva dagar med massor med kul att göra så är jag så glad för lite vardag. Jag uppskattar verkligen dom senaste dagarna. Hemlagad mat, träning, promenader, facetime med familj, powernaps, tvserier i soffan med J och massa mys. Ni vet helt vanliga dagar. Älskar!! Jag älskar rutiner.

Utan rutiner är det inte kul att avbryta rutinerna för en stund och utan lite skoj är inte rutinerna lika uppskattade.

Jag har i alla fall dom senaste dagarna tagit ikapp sömn, träning och en massa näringsrik mat och jag mår som en prinsessa nu. Här nedan satt jag efter min Barre med en kopp kaffe och pratade på facetime med mamma, pappa och farmor. Mysigt, vi hade inte pratat på hela förra veckan =)

Jag har plockat fram allt jag hittar i kylen och lagat goda sallader till lunch.

Tagit promenader och myst med J nere vid vattnet i solskenet med årets första iskaffe med kokosmjölk, magiskt god.

Ätit husmanskost till middag och latat oss i soffan.

Lagat yttligare lite lunch medan jag jobbat vid datorn. Även idag blev det en mix av allt vi hade hemma. Det blev det stekt kyckling, svamp och en sallad på grönkål, avocado, getost och gurka. Massa pressad citron på och avokadolja!

J är idag spelklar!! Efter en månad borta från isen pga bruten rygg ska han idag lira så han är med dom 3 sista matcherna nu innan säsongen är slut på söndag. Så, idag tog jag en ”matchnap” med honom. Jag behövde också ladda batterierna haha.

Nu har jag precis fått tag i min syster på facetime som just landade i Sverige. Hon har varit i Mexiko och varit ansvarig för Paradise Hotell deltagarna så jag har saknat ihjäl mig efter henne. Jag hade ju varit ifrån henne oavsett men hon har knappt haft wifi så vi har inte hörts någonting, jag har gråtit av saknad. Så glad att hon mår bra och är hemma nu <3 Nu? Dags att peppa för match!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, jag har frågat några gånger kring dina kollektioner-materialval, produktionsmetoder, produktionsplats, arbetsvillkor för arbetarna där kläderna produceras, och du vägrar konsekvent att svara. Det känns jättetrist att du lever på klädkonsumtion inte vill svara och vara öppen kring hur villkoren ser ut för din verksamhet.

  Linda Nilssson 2017-04-08 07:35:45
  Svara
  • Svar på Linda Nilsssons kommentar.

   Hej Linda!
   Förlåt om jag missat din kommentar, den är ju jätteviktig.

   Jag har som högsta krav på min produktion att arbetsförhållanden är bra. Jag jobbar med en fabrik i Hongkong som jag besökt, en grym fabrik med bra arbetsförhållanden som tex även jobbar med Nakd, Rut & Circle mfl. Det är en väldigt proffsig fabrik med grymma agenter som jag litar på. Det är ingen liten fabrik jag bara hittat utan jag behövde gå via Nakd för att få jobba med dom. Den fabriken jobbar i vanliga fall inte med små märken som mitt.

   Min fabrik jag har i Turkiet är också en toppenfabrik, det är en fabrik som jag betalar mycket mer för, det är närmre och dom är snabbare på produktion. Min agent Victoria Svensson är där nere en gång i månaden och ser till så att allt går rätt till och jag är väldigt nöjda med båda mina fabriker och stolt över att produktionen sköts på rätt sätt.

   Kram!

   Sanne Alexandra 2017-04-08 15:20:07
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che