Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEMALE FOUNDER STORIES PODCAST – IM THE FIRST GUEST

Jag är första gästen i den nystartade i poden Female Founder Stories. Det är en podd som lyfter ambitiösa tjejer som driver företag i syfte att inspirera andra till att följa sina drömmar. Här berättar jag om hur jag vågat följa mina drömmar, om hur jag inte förstod att det var styling och kläder jag skulle kunna jobba med och jag talar om hur jag gick från att vara väldigt missnöjd i min tillvaro till att en gnista tändes när jag insåg att jag var på väg någonstans.

Jag blev så himla glad när superduktiga Malin frågade mig om jag ville vara gäst i hennes podcast, jag tycker det är en sådan superidé. Tack Malin för att du ville ha med mig! Här nedan kommer en beskrivning av podden.

‘Female Founder Stories är en podd om powertjejer, entreprenörskap och mindset. Den ska inspirera tjejer till att följa sina drömmar och våga starta företag eller driva igenom det där projektet de länge funderat på. Varje vecka möter vi en ny tjej som berättar om sin entreprenörsresa och vi får höra hennes tankar om business, personlig utveckling, utmaningar och framgångar. Female Founder Stories ska leverera inspiration och pepp i vardagen så att fler vågar glänsa på just sitt sätt’

Lyssna gärna! Hoppas ni gillar mitt avsnitt. När jag plötsligt börjar prata lite fort och blir lite hetsig så är det för att jag blir så exalterad =)

Ni kan lyssna på Stories, samt att lyssna på via hemsidan www.femalefounderstories.se
Itunes: https://goo.gl/aAgAUu
Acast: https://aca.st/4d84aa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det var ett underbart och jätteinspirerande avsnitt! Jag älskar också Olof Röhlander och har sett honom föreläsa, men det här avsnittet inspirerade mig ännu mer, så ta till dig det! 🙂 Stor kram!

  Cissi 2017-04-07 21:53:01
  Svara
 • Vilket härligt avsnitt! Jag blev väldigt inspirerad. Man kunde nästan ta på din energi 🙂 Jag har läst om din resa här i bloggen många år men det var roligt att höra dig berätta om den. Det ska bli spännande att få ta del av mer rörligt också framöver! Kram

  Lovisa 2017-04-07 14:35:33
  Svara
 • Jag känner att jag också måste kommentera detta! Alltså HUR härlig och grym är du inte!
  Du verkar vara en sån ödmjuk och jordnära person och poddavsnittet inspirerade verkligen. Jag har dessutom läst din blogg i säkert 2 år nu och det var superkul att få lyssna på en intervju med dig! 🙂 Riktig boost!

  Jennie 2017-04-07 10:20:05
  Svara
 • Hej! Jag brukar inte kommentera bloggar men vilket bra avsnitt du gjorde. Du inspirerar så mycket. Jag ska börja plugga till hösten nu i Nice efter att jag hörde detta, jag har bestämt mig. Tack.

  alice 2017-04-06 19:17:09
  Svara
 • jag lyssnade på poden. du har sån energi! du inspirerar så mycket Sanne.

  Lisa E 2017-04-06 18:04:24
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che