Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS WEEKEND PART II

När Sofia och Johanna hade fått sova ett par timmar hemma hos oss medan jag och Carro promenerade och drack mängder med kaffe så kom vi överens om att långhelgen officiellt börjat. En torsdag till söndag med vänner i NY är ju inte fy skam så vi gick hem och väckte tjejerna. Häng me!

Vi tog färjan, som vanligt, över till Manhattan för lunch.

Vi valde Bubbys i Meatpacking som startskott för dessa dagar <3

Vi skålade in helgen!!

Favoriter!

Åt sallad och delade på deras nutellapannkakor. Ett måste!

Åker ner till Ground Cero för att visa hur fint dom gjort det efter 9/11. Sofia har lite längre ben än jag kom vi fram till!

Att gå ner i det här nybygget som både är ett mall och en plats där du kan ta pendeltåget och tunnelbanan känns verkligen som att komma in i framtiden. Så maffigt!

Vi gick förbi & Other Stories påväg till pendeltåget och vi blev så glada för att vi hade tänkt att gå till det tidigare i Soho. Det var nämligen lansering för deras LA-kollektion som Sofia jobbar med.

Dags att piffa sig i ordning!

Under vårt besök på & Other Stories åkte dessa fina byxor ner. Sitter som en smäck. Hittade dom i strl 32 och dom sitter verkligen tight, det är jag inte så van vid. Tips till er små 34or.

Vi tog oss till Press Lounge för en drink innan middag.

<3

Mina fina fina vänner <3 Vet inte om vi gör annat än o skrattar när vi ses?

Jag hade först tänkt att vi fyra skulle äta på en liten mysig italienare men insåg ganska snabbt att tjejerna bara hade en helg i LA och att dom kanske vill ha lite puls så jag bokade Tao istället. Kan vara kul att ha varit på!

Johanna berättade att vi två hade varit där när vi var roomates i LA och drog en weekend till NYC. Jag minns inte att vi var där…? Haha.

Vi hade en jättekul kväll som slutade på PhD för att tjejernas kompis från LA hade bord där så vi gick dit och dansade med dom. Dagen efter gick vi på manikyr och pedikyr, vi lyxade till det ordentligt i regnrusket. Det är ju så himla mycket billigare här!! Sån vardagslyx. Jag unnar mig aldrig det hemma i Sverige!

Jag tog en jättefin rosa färg och såhär hette den. Så himla långt namn så jag fick lov att ta kort på det haha.

Avslutade fredagen med pizza på Bin14. Mys mys mys. Pratade relationer hela kvällen!

I lördags gick jag och Carro och handlade och serverade en pangfrulle!

Såhär tjusiga naglar fick jag. Dom poppade ännu mer efter jag hade varit och sprayat mig inför lördagen och min bachelorette då jag blev tillsagd att bära vitt.

I lördags åkte vi och hämtade Denver då Ida såklart skulle med på kvällen!

Johanna var trött och Denver trivs i vår soffa.

Fyra tjejer gjorde sig i ordning och Denver försökte slicka bort Carros brun utan sol på benen haha. Jacob låg i soffan och skrattade åt oss 4.. eller 5 med Denver.

Vi var taggade på kvällen och pallrade oss hem till Ida på fördrink.

SÅ tacksam över att Ida tillsammans med tjejerna i laget fixade en så rolig bachelorette. Så himla himla glad. Jag är också så himla glad över att få dit tre svenska kompisar, sån lycka! Vi satt och skålade fram till solen gick ner.

20.00 var det dags för middag på Bodega Negra. Så himla roligt hade dom styrt upp med margarithas, texmex, mexikan-hattar, mustacher och ett eget hashtagfilter på snapchat!! Så festligt.

Avslutade kvällen med ett bord på The Box som vi hade bokat. Det var den absolut sjukaste kvällen i mitt liv. The Box är en speciell klubb, det är 4 shower på 20 minuter som är helt absurda men vi skrattade som aldrig förr. Och särskilt dagen efter, här ser ni ett lite trött gäng nedan i Hoboken. Såklart kom vädret när tjejerna skulle åka hem!

Jag och min bästa <3

Jag var såhär glad i söndags. Eftersom jag var så glad mådde jag fint och var pigg som en lärka!

Vi åt lunch ute i solen på City Bistro alla vi tjejer och Jacob innan tjejerna skulle till flyget.

Slutade helgen med texmex och frozen yoghurt vid vattnet. Så bra avslut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan inte du göra en video där du visar hur du lockar håret? Du är alltid så snygg i håret (och all annanstans också såklart haha)!! Kram

    Isabel 2017-04-05 08:03:00
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand