Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACHELORETTE OUTFIT

Jag blev tillsagd av en av tjejerna som styrde upp min bachelorette i lördags att bära vitt. Hur känner ni kring att bära en vit klänning i mars efter att inte ha sett solen sedan dackefejden? Jag köpte hem tre vita klänningar från Missguided och bestämde mig för att skicka tillbaka alla tre. Men så när jag letade efter något vitt och inte hittade något slutade det med att jag gick ovh gjorde en spraytan och efter det fick det bli så att en av klänningarna jag tänkte returnera fick åka på. Hade liksom inte bestämt mig i lördags så det blev lite tight om tid haha.

Men det blev ganska bra ändå. Jag bar röda skor och väska till för att göra det lite roligare. Vi var lovade spöregn men vädret sprack upp så vi hade tur!

Vi hade en så himla kul kväll och jag lovar att det kommer bättre och mer detaljerade uppdateringar. Jag ville bara visa denna klänningen först, det kanske är någon av er som letar efter något vitt? Student kanske?

Länk till klänningen hittar ni HÄR. Jag beställde storlek 0 och den var tight, men det kanske den ska vara?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!