Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING DRESS LAST FITTING

Trodde jag, ja. Jag skulle och prova min brudklänning igår som sagt men det blev några ytteligare små justeringar. Pirrigt! Nu har jag ju provat klänningen tre gånger så nu börjar jag känna mig hemma i den. Jag tror att den är allt annat än ni kan tänka er. Det är allt annat jag hade tänkt mig i alla fall! Så lustigt? Jag ska berätta mer om hur jag valde när ni får se den.

Det spöregnade i NY igår så att jag fixade håret i morgon bitti för att känna mig fin i klänningen var helt onödigt haha. Såg ut som en blöt katt när jag kom inspringandes! Nu har i alla fall Carro godkänt klänningen, hennes betyg var att det var den finaste klänningen hon sett? Det går ju inte att få ett bättre betyg?! Det är så läskigt. Jag har försökt lagt tankarna kring brudklänning åt sidan, det finns för mycket att välja på och nu är min uppsydd så nu är det bara att tuta och köra. Jag drömmer för övrigt mardrömmar om att jag är gravid och inte får på mig klänningen, om och om igen. Senast i natt var jag gravid men det var på Jacob doktorn gjorde ultraljud men det var på mig klänningen inte gick igen?

På min fitting igår fick vi träffa ägaren av Kleinfeld, så inspirerande kvinna och så träffade jag även på den designer som har designat en grej jag ska bära, kan inte riktigt avslöja vad men det kommer framöver. Det kommer bli mycket bröllopsuppdateringar efter den 15e Juli.

Efter fittingen så åt vi en lunch på Two Hands och sedan försökte vi klara oss undan regnet genom att gå i butiker så det slutade med att vi åkte hem och slappade lite innan vi gick på match, Carros första NHL-match som slutade i straffar och förlust tyvärr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så spännande!!! Vill gifta mig med min man igen för att få uppleva allt på nytt! Dagen går så fort, så fånga varje minut!

  Sophie 2017-04-03 10:04:46 http://nouw.com/legefrue
  Svara
 • Är SÅ spänd på ert bröllop! Haha! Tycker du uppdaterar lagom mycket om det också, så att man får lite teasers men ändå inte för mycket (givetvis helt rimligt då man inte vill avslöja massa saker innan!). Känns nästan som man är gäst! Själv har jag beräknad förlossning 26/7 så förmodligen är det en stor valross som kommer frossa i bröllopsinlägg (eller förmodligen lite mer nyförlöst om du väntar med det mesta till efter bröllopsresan!)
  Är helt övertygad om att ert bröllop kommer bli helt perfekt och att du kommer se helt fantastisk ut! Och Jacob med förstås 🙂
  Kram!

  Sara 2017-03-30 08:53:11
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Haha ÅH vad kul!! Jag är också sååå spänd. Längtar också till att få visa er och kunna skriva mer öppet om det. Men det kommer =) och det ser vi fram emot, både du och jag, så roligt!! Haha. Jag ska lägga upp bilder så fort jag kan så om vi är på honeymoon kanske jag kan smita snabbt, beroende på nät. Vi får se! Någon mobilbild kan jag alltid bjussa på innan vi får bilder av fotograf! Gud vad gullig du är, det ska bli så roligt och jag och J längtar massor

   Sanne Alexandra 2017-04-05 03:46:25
   Svara
 • Du är en så himla söt tjej, men varför pressar du alltid fram tungan mot/mellan tänderna när du ler? Hur går det förresten med tandregleringen?

  Tinna 2017-03-29 18:52:57
  Svara
  • Svar på Tinnas kommentar.

   Tack! Jag vet inte riktigt? Något som bara händer =) bara blir så! Med min tandreglering går det bra, börjar med skena 7 av 19 nästa vecka (om jag minns rätt) och nu flyttas tänderna drastiskt. Kram!

   Sanne Alexandra 2017-04-05 03:47:09
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!